Leiderschap, bewustwording, bezieling. De volgende gast in mijn interview TV programma has it all..

Samen met het team van RTV Zaanstreek, waaronder hoofdredacteur Bert van Galen, kijk ik ernaar uit om volgende week opnames te maken voor mijn Voice of Leadership interview TV programma. 

Ik ben blij om bij deze alvast mijn GAST bekend te maken, namelijk;

drs. Gyuri Vergouw

Econoom, organisatieadviseur, toezichthouder en veelgevraagd spreker over managementvraagstukken in binnen- en buitenland.

Hij heeft grote reorganisaties begeleid bij multinationals en overheden. Hij is een internationaal gevraagd spreker en heeft leiderschapsprogramma’s verzorgd voor managers in landen als Zuid-Korea, Engeland, Suriname en Duitsland.

Van startende ondernemers tot multinationals, van profit tot not-for-profits, Gyuri Vergouw zoekt altijd de verbindende factor tussen onderwerp en toehoorders.

Voor zijn inmiddels tiende boek putte hij uit dertig jaar ervaring als consultant en twintig jaar redactionele ervaring voor ManagementSite.nl, een van de grootste managementplatforms van Nederland waarvan hij de oprichter is en hoofdredacteur,

Hij staat in Nederland en daarbuiten dankzij zijn boek ‘De Strafschop’ ook bekend als Professor Penalty.

Vergouw ontving de professionaliseringsprijs van de Vrije Universiteit van Amsterdam voor zijn ‘blijvende bijdrage aan het Nederlandse adviesvak’. Zijn publicaties leverden veel nationale en internationale aandacht op en de teller van interviews, recensies en artikelen staat op ruim 2000

Ik heb Gyuri mogen leren kennen als een zeer inspirerend, intelligent, warm en creatief mens. Een alleskunner, een duizendpoot, een changemaker en op-schudder, een visionair, een echte leider.

Ik wil graag weten wat deze man beweegt, wat hem drijft, hoe hij omgaat met de ups & downs van het leven, en zal hem tijdens het interview dan ook zeker het hemd van het lijf vragen. 

Deze man is absoluut een inspirator en motivator. Iemand die snel en gedegen tot de kern van de zaak komt en daardoor mensen raakt. Op welke manier dan ook. Hij laat in ieder geval mensen hun hersenen kraken en zet daarmee mens en bedrijf in beweging.

In het interview mag ik graag een laagje dieper gaan.
Voorbij die hoge functie, die knappe kop en die dikke portemonnee.

En met de kleurrijke en spraakmakende mensen die we voor ogen hebben met dit programma gaat dat zeker lukken.

Ik kijk er in ieder geval naar uit om deze bevlogen man een podium te geven. Iemand die naast serieuze zaken ook dingen doet die mensen niet snel achter hem zoeken.

Hij valt op door zijn veelzijdigheid, past niet in een hokje, neemt het voortouw en durft daarbij zijn stem te laten gelden. Eentje die gehoord wordt, ook al gaat dat soms wellicht tegen de stroom in.

Wij bij RTV Zaanstreek houden van mensen die hun kop boven het maaiveld durven uitsteken.

 

Binnenkort dus in the spotlight...maat eerst maar eens draaien...

Wil je toch alvast meer lezen over Gyuri?

Hij staat als gewaardeerd collega op o.a de site van onderstaand mooie sprekersbureau;

https://www.speakersacademy.com/nl/spreker/gyuri-vergouw/

Keep you posted so stay tuned!

 

Comments are closed.