Over mij

Mijn naam betekent “ALLESOMVATTEND” en zo voelt het exact voor mij. Ik houd niet van hokjes-denken, en zie elk mens dan ook als een uniek persoon, ieder met zijn of haar unieke “gifts” en eigen pad om te bewandelen. Met mijn jarenlange achtergrond als zangeres, als motivational speaker, coach, en auteur fungeer ik als “spiegel” om mensen te inspireren, motiveren en raken, om hen zodoende te laten ervaren hoe prachtig ze zijn.

Mede door deze brede achtergrond zet ik anderen graag hoger op de toonladder van het leven. Daarnaast heb ik veel facetten van het leven mogen beleven en heb ik ze weten te overleven. Het “WALK YOU,RE TALK- principe heb ik dan ook hoog in het vaandel staan. Waar ik aan de ene kant werkzaam ben in een wereld van uiterlijkheden, rijkdom, glitter en glamour, heb ik ook de andere kant mogen ervaren; namelijk die van tegenslag, armoede en verdriet. Alles in mijn leven heb ik omarmd. Ik voel me rijk met zoveel levenslessen die ik, indien ze nodig waren, zelf ook weer ten positieve heb kunnen keren. Problemen zie ik liever als uitdagingen en zijn vaak “verborgen cadeautjes”.

Ik mag de meest uiteenlopende dingen doen en beleven. Ze lijken wellicht soms tegenstrijdig, maar echt, ze horen bij. Dat is het totaalpakketje dat Irma heet. Dat is wie ik ben. Net als het feit dat ik een alleenstaande moeder ben van 6 zoontjes. Mijn energie level is hoog en ik mag die graag aanwenden voor anderen. Want in deze snel veranderende wereld zijn er aardig wat mensen die vastlopen, die het soms niet meer zien zitten, die geen levenslust en energie meer ervaren, het spoor bijster zijn, op een kruispunt in hun leven staan, of tegen een burnout of depressie aanlopen of er al in beland zijn.

"The meaning of life is to find your gift. The purpose of life is to give it away."
-Pablo Picasso

Het kunnen diverse omstandigheden zijn waardoor je, zoals ik dat noem, van je ziel bent afgegleden. Dat je om welke reden dan ook, zowel bewust als onbewust, je hart hebt gesloten en dat je nu even iemand nodig hebt die jou heel snel weer op het voor jouw bestemde pad kan zetten en een gevoelige snaar bij jou kan raken zodat je je hart weer kunt, durft en wilt openstellen. Voor anderen, maar allereerst voor jezelf, zodat je je weer kunt her-in-neren WIE je werkelijk bent, WAT je hier te doen hebt en WAAROM! Dat bewerkstelligen bij mensen, daar ben ik goed in. Dat is mijn missie! Om op zielsniveau snel tot anderen door te dringen. Om vanuit daar mensen weer die stappen te leren zetten die nodig zijn om hun doelen te bereiken.

Naast authentiek spreekster/ motivator ben ik al meer dan een kwart eeuw werkzaam als professioneel zangeres. Iets dat van grote toegevoegde waarde wordt gezien, maar vooral ervaren door mijn “publiek”. Ik zet letterlijk mijn STEM in als “instrument” om diverse veranderingsprocessen bij mens en bedrijf te realiseren. Dat is een van de belangrijkste sleutels tot succes, zelfvertrouwen en geluk. Op zowel bewust als onbewust niveau raak ik de meest uiteenlopende mensen, resoneert mijn stem bij hen, en ondersteun ik als coach en ervaringsdeskundige mensen in hun transformatieproces. Middels storytelling en mijn zang open ik de harten van velen en komen mensen daardoor in beweging. Worden zij zich bewust van hun “zijn” en hun beperkende overtuigingen, krijgen zij meer (zelf) vertrouwen en ervaren zij daardoor dat ze zelf in staat zijn om hun volle potentieel tot bloei kunnen laten komen. Hoger op de toonladder van het leven…

"Ouder of sportbegeleider, manager of directeur;
Hoe bewust manage jij jouw mensen"?