Zangeres


Al meer dan 25 jaar staat Irma op diverse podia. Zo heeft zij in grote theater/musicalprodukties gestaan van Joop van den Ende en John de Mol en zong zij op veel business events en luisterde zij chique gala,s op zoals o.a. Het Flying Doctors Gala en het Amsterdam Diner. Verder trad ze op met o.a met operazanger Marco Bakker waarmee zij een musicaltour met groot orkest maakte in Tunesie. In al die jaren heeft zij met haar warme ontroerende stem duizenden mensen mogen inspireren, motiveren en raken.

 

“Irma is een vrouw die je weet te inspireren door een bijzondere combinatie van haar eigen verhaal, haar achtergrond in de muziek en haar passie om mensen en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Het was onze drive die dag om vrouwen een stuk inspiratie mee te geven vanuit het verhaal van de ander. Irma is in staat om mensen te raken en een stuk bagage mee te geven waardoor ze zelf kunnen groeien. En wat is het een cadeau om Irma te horen zingen! Zij heeft een stem die dwars door je heen gaat en direct mensen in beweging zet. Absolute aanrader”!!
– Ingun Bol van Fit4Change

 
 
 

Een van de hoogtepunten was het optreden in de Amsterdam Arena voor 50.000 mensen tijdens het huwelijksfeest van Koning Willem- Alexander en Koningin Maxima. Ook stond zij als motivational speaker op het podium van het wereldberoemde TEDX, gaf zij diverse gastcollege’s ,waaronder op de Nyenrode Business University en sprak zij op een seminar van de ING.

Bekijk het CV van Irma Lohman

 
 
 

"Any form of art is a form of power; it has impact, it can affect change- it can not only move us, it makes us move"
-Ossie Davis