Wat ik hier te doen heb en waarom dat het volgens die ander het verschil maakt. Prachtig recomment

Irma Lohman: bezielend presentator over de kracht van authenticiteit 

Gusto. Bravado. Authenticiteit. Zangeres, auteur en presentatrice Irma Lohman heeft en leeft het allemaal. Ze doet niets liever dan mensen in het moment meenemen op een ontroerende en onthullende reis naar een nog leuker, echter, mooier en voller stromend leven.

Als geen ander weet deze nuchtere nieuwsgierige moeder van zes jongens bezielend te shinen en met haar aanstekelijke energie en stem een blijvende indruk en motivatie achter te laten. Met als leidraad haar boek getiteld ‘De stem van je Innerlijke Leiderschap’, verhaalt zij praktisch over de kracht van het authentiek ZIJN als beste fundament voor het realiseren van succes en geluk.

Als liefdevolle openende aanraking van het hart en voor het pure genieten, kan de klassiek geschoolde en internationaal optredende Irma bovendien een koffer vol klassieke songs ten gehore brengen. Irma verbindt met plezier het hoofd en hart.

Zij is dan ook een klasse apart; zij brengt motiverende infotainment op aanstekelijke en laagdrempelige wijze. Door de deur naar het hart met warmte te openen en over een wereld vol mogelijkheden te verhalen die via authenticiteit wordt bereikt, verlaat elke toehoorder van Irma met meer energie, gemotiveerd en minimaal 3 goede ideeën en voornemens een bijeenkomst met haar. Precies wat zij met haar bewustwording beoogt. 

Met haar sprankelende aanwezigheid laat Irma mensen dan ook spelenderwijs en graag weten en ervaren dat "back to basic" de echte sleutel is voor werkelijk plezier, succes, zelfvertrouwen en geluk. Irma zegt daarover; “Alles begint met authentiek zijn, jezelf zijn. Het woord zegt het al; je zelf ZIJN. Niets doen, moeten of worden. “Zijn” is geen werkwoord. Je hoeft er eigenlijk niets voor te doen, want je BENT al. Pas als je weet wie je werkelijk bent, kun je weten wie je wilt worden. Die eerste gaat over je ZIJN (S) toestand, terwijl die tweede betrekking heeft op het iets moeten DOEN (daarvoor).

 Weten wie je werkelijk bent, en/of wie je bent als bedrijf, daar start het dus mee. Wie wil je dienen met jouw product of dienst is belangrijk, maar de vraag “waarom?” maakt het verschil.”

Irma Lohman is naast coach, klassiek geschoold zangeres en spreker ook presentator van haar interviewprogramma voor RTV Zaanstreek. Haar eerste boek is getiteld; ‘The Voice of Leadership, toonladder van het leven, in 5 stappen naar meer succes, zelfvertrouwen en geluk’.

Irma reikt in haar presentaties en gesprekken sleutels aan om vanuit intrinsieke motivatie meer gemotiveerd, bewogen, bevlogen, bewust en gelukkig te zijn en te creëren, zowel persoonlijk als zakelijk.

Wilt u ook geraakt worden door Irma en vooruitgang boeken?

Irma geeft als spreker op maat gemaakte lezingen, masterclasses, seminars en trainingen en is met haar warme persoonlijkheid, snelle geest en rappe tong tevens een verbindend presentatrice en dagvoorzitter

Recomment van Erik van der Geest, Strategisch Consultant & Communicatie Architect B2B
Managing Director

Comments are closed.