‘Test dreumesen al op stress’. Toch leuk verdienmodel.

‘Test dreumesen al op stress’ 

Dreumesen van één en twee jaar zouden al moeten worden getest op stress. Want kinderen die in hun eerste levensjaren last hebben van chronische stress, hebben op latere leeftijd grotere kans op gezondheidsklachten, zoals een burn-out. ,,We leven op een tijdbom”, stelt het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ).

Soms weet je niet dat je stress hebt. Als we dat via een meting weten, kunnen we eerder kijken hoe we dat kunnen oplossen.’’

Haha, spreek jezelf lekker tegen.

OPLOSSEN?

Ik maak het NCJ alvast maar gemakkelijk door de oorzaken die ze in dit stuk zelf al aangeven even overzichtelijk onder elkaar te zetten.

Ik ben de kwaadste niet he

Als ze ze zich nu eens DAAR waar de kern van de problematiek schuilt over zouden buigen dan is zo,n stresstest helemaal niet nodig.

Scheel (ons) indirect weer geld, want wie gaat dat schattig onderzoekje betalen?

En geloof me...

ik heb 6 dreumesen mogen baren, spenen en (nog steeds) opvoeden (lees; bijstaan in het worden van wie ze werkelijk zijn), en ik kan je verklappen dat het alleen al met je karretje voorbijgaan aan een rol DORA biscuitjes en niet kopen al kan zorgen voor een hysterie aanval waar de honden geen brood van lusten.

En bleef het daar maar bij. Ja, ook kinderen kennen frustratie beste NCJ. Net mensen he, die kleine oorwurmen.

Maar nee, doe vooral een testje met zo,n hoopje frustratie dat een kind kan zijn (mag zijn) en je kunt de haren uitwassen
(ja, haren zijn heus testmateriaal voor het stresshormoon cortisol) met bij wijze van een trailertje flacons met bleekmiddel, maar dat gaat echt niet DE oplossing worden.

Wat dan WEL... 

Die antwoorden geven jullie zelf al.
Waarvoor dank.

Laten we daar als "grote mensen" nou eerst maar eens zelf goed naar kijken.

En dat zijn o.a.;

- Grote maatschappelijke prestatiedruk (burnout...yep, ten points NCJ)

- Teveel prikkels door digitale ontwikkelingen (vergeet ook vooral de ziekmakende WIFI straling niet he jongens, oja, pardon, en meisjes. Dat is er nou eenmaal zo ingeslopen als moeder van 6 boys.

- Vanaf de eerste dag van de zwangerschap al stress ervaren. Lees....als embryo. Dat stukje huiswerk hebben ze goed gedaan, daar wordt energetisch gezien inderdaad al de blauwdruk gelegd voor het mini mensje in wording.
Maar, even eerlijk he...zouden we dan niet beter de haarborstel van de draagster kunnen uitpluizen om te zien hoeveel stresshormoontjes zich daarin wellicht voortbewegen? Om zodoende daarin iets te ondernemen? Lees; het beter ondersteunen van de zwangere in kwestie en/of de rest van het jonge gezin? Lees, de papa...?

- Armoede...nog zo'n "leuke".
En nu heeft die dramatisch handelende dreumes het weer gedaan?

Lang verhaal kort; 

Je leest alleen maar over weer een geweldig in het leven trachten te roepen regel/onderzoek.

Wat ik mis in dit artikel is HOE ze die zogenaamde vreselijke stress bij dreumesen dan willen gaan verminderen/voorkomen.

Behalve dan dat ik NIETS anders zie dan de oorzaken die ze zelf eigenlijk al aandragen in dit artikel v.w.b het in hun ogen steeds grote wordende probleem als we daar niets mee zullen doen. (lees, de NJC)

Tsja...je zou er bijna met je handen van in het haar gaan zitten.

Ik ga vanmiddag de jongste twee maar weer eens
(lees, al anderhalf jaar) letterlijk in het diepe gooien.
Dat schiet maar niet op.

Kijk...en daar krijg IK nou stress van.
En vergeet vooral de grijze haren niet.

Misschien kan een fles bleekmiddel me verlossen van die laatste...altijd al eens blond willen zijn...(have more fun, etc, etc)

En mocht het "goedje" nou niet op voorraad meer zijn vanmiddag.

Let op...dan gaan ze in desbetreffende toko pas echt stress beleven..

Een overspannen moeder liggend op de grond die zich de haren wel uit haar hoofd kan trekken vanwege de vele (wellicht goedbedoelde, al twijfel ik) overdreven bemoeienis zaken waarvan men denkt dat we die wel weer voor zoete koek zullen slikken.

Nou...ik zeg; NO WAY

#Sellufdenken #Jebentmijnmoederniet #Getalife#Watjezegtofschrijftbenjeselluf

https://www.ad.nl/binnenland/test-dreumesen-al-op-stress~a55cfd9c/?fbclid=IwAR0CVo1h-Wx1mt76136YVDlvxqcuvozTXtrS76P4awvLdjSJiBE_aARl_KA

Comments are closed.