Coach


“Find your voice of LEADERSHIP” session;
Wil jij die eye catcher zijn en/of heb jij even een op-pepper, eye-opener of spiegel nodig?
Be in balance, let me be your mirror!
 
 
 
WAARVOOR?
Deze drie uur durende VOICE OF LEADERSHIP sessie zal bijdragen aan;

  • Meer succes
  • Meer zelfvertrouwen
  • Meer geluk

   
   
   
  Tijdens deze sessie zal ik ervoor zorgen dat je met hernieuwde inzichten en positieve energie weer aanspraak kunt maken op jouw eigen VOICE OF LEADERSHIP.

  • WIE ben je?
  • WAT zijn je talenten?
  • WAAROM doe je wat je doet? (Zingeving)
  • HOE?

   
   
   
  Naast het onconventioneel “coachen” zal ik een close up foto van jouw mooie “zijn” “vastleggen” op een manier hoe ik deze tijdens onze sessie “gespiegeld” krijg. (zowel innerlijk als uiterlijk). be in balance 2Er brand een vurig verlangen in mij om mensen te helpen hun eigen VOICE OF LEADERSHIP” (weer) te leren ont-dekken en ontwikkelen zodat ze het leven kunnen gaan leiden waarvoor ze zijn bestemd. Ik laat ze zien en ervaren hoe mooi ze zowel van binnen als van buiten zijn. Door mijn helderwetendheid kan ik me makkelijk op iemand afstemmen, leg ik door mijn analytisch vermogen snel de vinger op de zere plek en weet ik welke “instrumenten” ik diegene mag aanreiken om zijn of haar volle potentieel te leren benutten.
   
   
   
  WIE ben ik ?
  Met mijn jarenlange achtergrond in de muziek, als zangeres zijnde, als motivational speaker, coach, auteur EN als voormalig eigenaresse van een casting modellenbureau met een visagiediploma, fungeer ik graag als “spiegel” om mensen te INSPIREREN, MOTIVEREN en RAKEN, om hen zodoende te laten ervaren hoe prachtig ze zijn.
   
   
   

  Het is een levenskunst om de verborgen cadeautjes in je shit te zien. Crisis als kans! -Irma Lohman

   
   
   
  Mijn naam betekent “ALLESOMVATTEND” en zo voelt het exact voor mij. Ik houd niet van hokjes-denken, en zie elk mens dan ook als een uniek persoon, ieder met zijn of haar unieke “gifts” en eigen pad om te bewandelen. Mede door mijn brede achtergrond zet ik anderen graag HOGER OP DE TOONLADDER van het leven. Tevens heb ik zelf veel facetten van het leven mogen beleven en heb ik ze weten te overleven. Waar ik aan de ene kant werkzaam ben in een wereld van uiterlijkheden, rijkdom, glitter en glamour, heb ik zelf ook de andere kant mogen ervaren; namelijk die van tegenslag, armoede en verdriet. Alles in mijn leven heb ik omarmd. Ik voel me rijk met zoveel levenslessen die ik, indien ze nodig waren, zelf ook weer ten positieve heb kunnen keren. Problemen kon ik als uitdagingen zien en zelfs als “verborgen cadeautjes”. Juist in een periode die de meeste mensen zouden typeren als zogenaamde”crisistijd”. Ik mag de meest uiteenlopende dingen doen en beleven. Ze lijken wellicht soms tegenstrijdig, maar echt, ze horen bij. Het totaalpakketje dat Irma heet. Dat is wie ik ben. Net als het feit dat ik een alleenstaande moeder ben van 6 zoontjes. Mijn energie level is hoog en ik mag die graag aanwenden voor anderen. Want in deze snel veranderende wereld zijn er aardig wat mensen die vastlopen, die het soms niet meer zien zitten, die geen levenslust en energie meer ervaren, het spoor soms bijster zijn, op een kruispunt in hun leven staan, of tegen een burnout of depressie aanlopen of er al in beland zijn.
   
   
   
  Het kunnen diverse omstandigheden zijn waardoor je, zoals ik dat noem, van je ziel bent afgegleden. Dat je om welke reden dan ook, zowel bewust als onbewust, je hart hebt gesloten en dat je nu even iemand nodig hebt die jou heel snel weer op het voor jou geschikte pad kan zetten en een gevoelige snaar bij jou kan raken zodat je je hart weer kunt, durft en wilt openstellen. Voor anderen, maar allereerst voor jezelf, zodat je je weer kunt her-in-neren WIE je werkelijk bent, WAT je hier te doen hebt en WAAROM! Daarin ben ik een “kei”. Dat is mijn MISSIE! Om op zielsniveau snel tot anderen door te dringen. Om vanuit daar weer die stappen te zetten die nodig zijn om je doelen te bereiken.
   
   
   

  Burnout en depressie;
  wake up calls die je vertellen dat je mag gaan doen waarvoor je werkelijk bestemd bent. Daar geen gehoor aan geven maakt letterlijk ziek.
  -Irma Lohman

   
   
   
  balanceren in businessIk fungeer tijdens deze sessie “slechts” als jouw spiegel. Met mijn spirituele kant, mijn helder weten en mijn sterk geaard, oftewel “geworteld zijn”, zet ik jou binnen “no time” weer in je kracht, breng ik je weer terug naar jouw kern, jouw essentie, jouw “grondtoon”, en reik ik je vooral die INSTRUMENTEN aan om mee aan de slag te gaan om zodoende jouw volle potentieel (weer) te gaan (be) leven.

  • Gewoon omdat jij het waard bent om meer succes, zelfvertrouwen en geluk te realiseren.
  • Geen ellenlange gesprekken….wel DIEP.
  • Geen klok aan de muur… wel de TIJD nemend
  • Geen gezweef…. wel liefdevol TO THE POINT
  • Voor deze “VOICE OF LEADERSHIP SESSIE” investeer je als particulier 333 euro exl.btw

   
  (Voor bedrijven op aanvraag)
  Ook behoort een coachingtraject tot de mogelijkheden.
  Uiteraard “op maat”.