Auteur


Auteur, spreekster, coach en zangeres, al deze titels zijn op het lijf geschreven van Irma Lohman, de schrijfster van het zojuist uitgekomen boek The Voice of Leadership, met als ondertitel De Toon­lad­der van het Leven, in vijf stappen naar meer suc­ces, zelfvertrouwen en geluk. Terwijl je deze nieuwsbrief leest, kun je alvast ge­nie­ten van haar stem als je hier klikt. Wij krijgen af en toe de rillingen over onze rug en bezwete ogen als we haar haarscherpe, door­drin­gen­de stem horen. Bijzonder creatief laat Irma haar muzikale talent en kennis en haar schrijfstijl samensmelten om de le­zer meer zelfvertrouwen te geven middels prach­ti­ge woordspelingen.

Een beroemd Amerikaans inspirational speaker zei ooit: “Don’t die with your music still in you.” En dat is Irma’s missie voor iedere lezer van haar boek: benut al je talenten terwijl je hier rond­loopt, je bent uniek, je bent geen kopie, je kunt meer dan je denkt, je enige belemmering om te bereiken wat je wilt is je eigen voor­stel­lings­ver­mo­gen. Einstein zei het al: “Logica brengt je van A naar B, maar je voor­stel­lings­ver­mo­gen brengt je overal.”

 

“Don’t die with your music still in you.”
- Wayne Dyer

 

We citeren Irma, die een aantal bijzonder goede vragen stelt aan de lezer: ‘Dit boek is voor die men­sen die hoger op de Toonladder van het Leven wil­len komen, oftewel, men­sen die hun volle po­ten­tieel willen benutten, ongeacht status, sekse, kleur of leef­tijd. Loop jij klakkeloos in de maat of zing je jouw le­vens­lied op geheel eigen wijze? Wat is jouw grond­toon? Oftewel: wie ben je echt? Pas als je dat weet zul je uiteindelijk die mooie hoge tonen kunnen zin­gen, oftewel je volle potentieel kunnen leven. Durf jij boven die Toonladder van het Leven uit te steken of blijf je liever die middenmoot? Steek jij met kop en schouders boven de rest van de noten uit, of stop je liever je kop in het zand en zie je wel waar het leven jou naartoe leidt? Of wellicht lijdt?

Het leven, jouw leven, wil namelijk gespeeld wor­den. Met passie, vol overgave en bezieling! De e­ni­ge die daar gehoor aan kan geven ben jijzelf! Je bent geboren om jezelf en jouw leven een passende en unieke compositie toe te dichten. Het muziekstuk dat jij ten gehore wilt brengen en wilt uitvoeren ligt in jouw handen. Je bent wat dat betreft de dirigent van je eigen levenslied. Stapje voor stapje en met de juiste ‘toon’ zul je uiteindelijk steeds ‘hoger op die ladder’ komen: De Toonladder van het Leven.’

Dit is een boek om niet één keer, maar diverse ke­ren te lezen. Irma kan zowel met haar pen als met haar stem de mens diep raken. Het is een echte ont­dek­kings­reis, eerst naar jezelf en dan naar wie je wilt worden en wat je wilt bereiken. Er worden haarscherpe vragen gesteld in dat proces, hetgeen de lezer behoorlijk aan het denken zet … wat ui­ter­aard de bedoeling is.
Wij vinden dit boek een echte aanrader als je ten­min­ste openstaat voor groei, van welke aard dan ook. Klik hier, en hier voor die geweldige stem. Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een goede gezondheid, een mooi, zonnig win­ter­week­end en mooie leer- en lees­mo­men­ten toe.

 

“Spreken is zilver, schrijven is goud”
- Irma Lohman

 

 

Meer reviews van The Voice of Leadership leest u hier en hier.