Boek


Over de persoonlijke WHY van mijn boek
Ruim 3 jaar geleden begon ik met het schrijven van mijn boek. Een tijd waarin veel veranderingen onderhevig waren aan mijn leven. Ik denk achteraf gezien dat dit “boek” een verlengde was van alles wat mij op dat moment bezighield en dat zich daarmee een nieuw begin aankondigde. Een soort rouwproces waarin ik onbewust al afscheid aan het nemen was van iets dat er niet meer was (“relatie” die strandde, financiele situatie, loslaten van de illusie van de happy family), en zich in al mijn emoties, wijsheid, kennis en passie wist te uiten via mijn pen. Terugkijkend op dat onbewuste proces van loslaten, heb ik destijds tegelijkertijd mijn inzichten, dromen en toekomstbeeld gecreerd en de thema,s waarover ik schrijf beleefd, doorleefd, maar bovendien overwonnen. Ik schreef heel bewust waar ik voor stond en waar ik heen wilde. Mijn “boodschap” wilde ik niets liever dan ook delen met anderen, namelijk de lezer. Mijn boek is een praktische handleiding geworden voor diegene die “hoger op de toonladder” van het leven wil komen.
 
 
 
De notenbalk, waarin het “trapje van de toonladder” centraal staat, gebruik ik als metafoor voor het leven en hoe mensen zich daarin bewegen. Het gaat om het ont-dekken en ontwikkelen van jouw Voice of Leadership. We hebben deze allemaal in ons zitten, zowel persoonlijke als zakelijk gezien. Het gaat over het leren vinden van je authenticiteit, je talenten en erachter komen wat zin geeft aan jouw leven, jouw BIG WHY achterhalen. In een tijd waar veel gaande is kun je er niet meer onderuit om bepaalde belangrijke levensvraagstukken tegen het licht te houden. Mensen lopen zowel op persoonlijk als zakelijk gebied vast omdat ze zich niet (meer) persoonlijk ontwikkelen en hun eigen unieke Voice of Leadership verloren zijn. De rek, de energie is eruit waardoor er diverse blokkades zijn ontstaan op zowel fysiek, rationeel, emotioneel als ook op spiritueel gebied. Mijn boek gaat over leiderschap nemen over jezelf en het leven en over bewustwording. Het is voor mensen die er klaar voor zijn om ook daadwerkelijk met zichzelf aan de slag te willen gaan, zowel persoonlijk als zakelijk gezien. Die twee lopen immers in elkaar over.
 
 
 

 
 
 

Een duidelijk geschreven handleiding voor die mensen die hun volle potentieel willen leren benutten. D.m.v (schrijf) oefeningen, de 10 “instrumenten” die worden aangereikt, de Top 100 Music Playlist en mijn eigen Voice die ik aan het boek heb weten te koppelen middels speciale QR codes, zal dit boek je zowel bewust als onbewust de weg wijzen naar jouw eigen VOICE, naar die innerlijke bron, jouw intuitie, zodat je alles uit jezelf en het leven kunt halen dat erin zit.

  • Thema’s in het boek zijn:
  • Hoofdstuk 1, Authenticiteit, WIE ben je echt?
  • Hoofdstuk 2, Talenten ont-dekken, ontwikkelen van je doelen en dromen.
  • Hoofdstuk 3, de WHY vraag, over zingeving, waarom doe je wat je doet, of juist niet?
  • Hoofdstuk 4, HOE? Plan van aanpak om jouw dromen en doelen te realiseren middels 5 stappen en 10 aangereikte “instrumenten”.
  • Hoofdstuk 5, Spiritualiteit, en waarom dat een meerwaarde is

 

"Groei is de reis van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent"
Download hier het eerste hoofdstuk.