Spreker


Irma Lohman spreekt inspirerend over leiderschap: team of je organisatie, jij als leider en manager. Irma is spreekster, zangeres, auteur en coach. Of Irma is Irma. Zowel persoonlijk als zakelijk nam zij de leiding over haar leven en ontdekte haar vele talenten, juist in een periode die anderen wellicht zouden typeren als een crisistijd. Authentiek, met ervaring en wijsheid vertelt zij haar verhaal en raakt haar publiek, een volle zaal of een kleinere bijeenkomst, Irma raakt altijd.Elk  toneel maakt zij tot haar  arena en brengt haar in haar kracht.
 
 
 
Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen hun eigen Voice of Leadership te leren ont-dekken en ontwikkelen zodat ze het leven kunnen gaan leiden waarvoor ze werkelijk bestemd zijn.  Zo is zij auteur van het boek; The Voice of Leadership”, toonladder van het leven, in 5 stappen naar meer succes, zelfvertrouwen en geluk”. Een boek dat persoonlijk en zakelijk handvatten biedt om mensen hun volle potentieel te leren realiseren. Haar boek gaat over authenticiteit, talenten, visie en zingeving en reikt praktische instrumenten aan om op belangrijke vraagstukken een eigen visie en vooral aanpak te realiseren.

  • WIE ben je?
  • WAT zijn je talenten?
  • WAAROM doe je wat je doet?

 
 
 

Irma is een bijzondere vrouw, die met haar stem, persoonlijke verhaal en voorkomen diepe indruk maakt en achterlaat. Ze weet mensen tot in hun ziel te raken en brengt daarmee een belangrijke bijdrage aan het bewustzijn bij leiders in organisaties. Ik beveel haar van harte aan!”
– Huib Broekhuis, Bestuurslid at CHANGE Club
/ Oprichter/directeur VDS trainingsbureau

 
 
 

Al haar talent wordt ingezet. Zowel bewust als onbewust raakt zij haar haar publiek, met blijvende invloed. Irma is een ervaring, Irma raakt.
“Irma spreekt in korte zinnen en neemt pauzes tussen de zinnen. Dat noem ik in punten spreken. De meeste sprekers doen dat in komma’s. Lange zinnen die vaak niet meer te volgen zijn. Veel ‘eh’ en andere opvullers. Het verschil is dat mensen die in punten praten vaak van tevoren hebben nagedacht over wat ze willen zeggen en hun tekst ‘voelen’ . Mensen die in komma’s praten denken meestal na tijdens het praten wat ze willen zeggen. Dat maakt het vaak langdradiger. Dus kort, duidelijk, géén ‘eh’ en to the point. Irma…Leiderschap dus”- Rob Janssen, Spraakmaker
 
 
 

Your smile is your logo, your personality is your businesscard, how you leave others feeling after having an Xperience with you becomes your trademark.
-Jay Danzie

 
 
 

Het aanreiken van diverse“instrumenten” zorgt voor;

  • Meer leiderschap
  • Meer bewustwording
  • Meer inzichten
  • Meer balans tussen hoofd & hart, voelen & zijn
  • Meer power van binnenuit
  • Meer zingeving