Irma stemt persoonlijk

Persoonlijke Coaching

Je stem vinden, laten horen en gehoord worden. Dat is waar je als mens recht op hebt. Ook zorgt dit ervoor dat je je uit, beter leert communiceren en meer voor anderen kunt beteken. Via de aanpak uit mijn boek werk ik zowel individueel als met groepen aan de persoonlijke ontwikkeling van je stem: je eigen voice of leadership.

 

Thematische groepspresentaties

Voor diverse verenigingen, stichtingen en groepen geef ik groepspresentaties aan de handvan actuele onderwerpen, ingebrachte thema’s en/of mijn boek ‘The voice of leadership’. Graag spreek en presenteer ik voor groepen die zich verwonderen over de tijd waarin we leven, die de zoektocht naar zijn en het menselijke uiten willen maken of zich willen sterken in de benutting van hun talenten. Ik neem u mee in ontplooiing en ontwikkeling, communicatie en het houvast zoeken en vinden in situaties die zich voordoen. Persoonlijk en uit het leven gegrepen.

 

Zangperformance

Als conservatorium geschoolde zangeres verzorg ik diverse op- en uitvoeringen. Van zangconcerten, huiskamerconcerten tot optredens met begeleiding. Van podium optredens tot de omlijsting van een trouwerij. Ik verzorg het graag voor u. Mijn repertoire is opera en klassiek, maar sta ook open om mijn stem te laten horen in verzoeken die u persoonlijk raken.

 

Begeleiding uitvaarten

Een van de meest bijzondere en dankbare aspecten van mijn werk is dat ik vaak wordt gevraagd voor uitvaarten. Rouwverwerking, gedenken en een persoonlijk afscheid zijn voor mij een bijzondere setting om mijn stem in te laten horen. Vooraf bespreek ik met nabestaanden hoe ze graag zien dat het afscheid wordt ingevuld en hoe ik mijn stem, persoonlijkheid en verhaal kan inzetten ter vertroosting, bemoediging en kracht.