De volgende gast in het TV programma The Voice of Leadership; Kim Holland

KIM, THE OTHER SIDE 

Ik ben me aan het inlezen in de volgende GAST voor het TV programma The Voice of Leadership dat ik i.s.m met RTV Zaanstreek maak.

Een programma waarin ik de meest uiteenlopende kleurrijke en spraakmakende mensen interview over zaken als zakendoen, zingeving en zijn. Waarin mijn gasten openlijk praten over hun reis naar succes, zelfvertrouwen en geluk.

Waar het mij om draait, en tegelijkertijd de reden is waarom ik dit programma maak, is om er op een integere manier achter te komen wie mijn gast echt is, wat de talenten zijn van deze persoon en wat hem of haar drijft om te doen wat ze doen.

Voorbij die hoge functie, die knappe kop en die dikke portemonnee.

Gewoon een gesprek van hart tot hart. Openlijk, vernieuwend, verfrissend, prikkelend en puur.

Vaak zien we namelijk vooral de buitenkant van iemand, en zijn uiterlijk en het werk dat diegene doet bepalend voor hoe we naar diegene kijken en erover denken.

En voila....voordat we er zelf erg in hebben heeft diegene een stickertje op het voorhoofd, een labeltje aan zich hangen, hebben we iemand zowel bewust als onbewust in een hokje gestopt.

Aiiii...wat een gemiste kans om "de werkelijke mens achter" te leren kennen. 

En juist DAT zou nu net zo,n verschuiving kunnen betekenen in het (nog) meer vrede en rust krijgen in onszelf, in ons leven, ons gezin, onze familie, binnen een bepaalde gemeente, in ons land...zelfs in de hele wereld.

Bewustwording, compassie, liefde voor je eigen wezen en daardoor voor je medemens....je kunt het maar verder ontwikkelen...

Gewoonweg door je te realiseren dat IEDEREEN, maar dan ook IEDEREEN net als jij op zoek is naar erkenning, liefde, succes, vrede en geluk.

Dat daarbij iedereen een eigen pad te bewandelen heeft mag duidelijk zijn..

Bovenstaande (en de portretten die daarmee gemoeid zijn) hoop ik samen met een geweldige team mensen van rtv Zaanstreek middels de verhalen en boodschap van mijn gasten op een zuivere manier in beeld te mogen brengen.

Enkel en alleen om jullie, de kijker te mogen inspireren, motiveren en raken het beste uit jezelf en het leven te halen, op jouw manier, no matter what!

Laten we gewoon weer een ECHT gesprek met elkaar aangaan, het liefst op zielsniveau.

Het zal onszelf en elkaar alleen maar (nog) meer moois opleveren. 

En bedenk daarbij;

Ik duik voorlopig weer even in mijn volgende gast (figuurlijk gezien dan he) die waarschijnlijk weer veel tongen zal losmaken, maar dan op een andere manier.C,est le ton qui fait la musique

KIM "THE OTHER SIDE"

Over ongeveer 2 weken kun je aflevering 2 met haar bekijken.

Mocht je de 1e aflevering met econoom, ondernemer, toezichthouder, spreker en auteur Gyuri Vergouw
hebben gemist.

Leef je uit...

https://www.youtube.com/watch?v=4u8C9nJTbco

#Lovemywork

Comments are closed.