“Irma raakt mensen zowel met haar pen als met haar stem”

"Dit is een boek om niet één keer, maar diverse ke­ren te lezen.  Irma Lohman kan zowel met haar pen als met haar stem de mens diep raken. 

Het is een echte ont­dek­kings­reis, eerst naar jezelf en dan naar wie je wilt worden en wat je wilt bereiken. Auteur, spreekster, coach en zangeres, al deze titels zijn op het lijf geschreven van Irma, de schrijfster van het boek The Voice of Leadership. Er worden haarscherpe vragen gesteld in dat proces, hetgeen de lezer behoorlijk aan het denken zet. Wat ui­ter­aard de bedoeling is.

Ook krijgen we af en toe de rillingen over onze rug en bezwete ogen als we haar haarscherpe, door­drin­gen­de stem horen, die je naast een prachtig en persoonlijk samengestelde TOP 100 MusicPlaylist middels Q&R codes in haar boek kunt beluisteren.

Bijzonder creatief laat Irma haar muzikale talent, haar kennis en haar schrijfstijl samensmelten om de le­zer antwoord te leren vinden (en vooral een krachtige aanpak) op vragen als;

Wie ben ik? Wat zijn mijn talenten? Waarom doe ik wat ik doe?

Wij van Succesboeken vinden dit boek een echte aanrader als je  ten­min­ste openstaat voor groei, van welke aard dan ook.

https://lnkd.in/ggwBrFE

Interesse in een Xperience?

Comments are closed.