Kanjer gezocht voor The Voice of Leadership totaalconcept!

Kanjer gezocht voor The Voice of Leadership totaalconcept!

I.v.m de vele ideen en alle mooie geluiden omtrent hetgeen dat ik met The Voice of Leadership als totaalconcept neerzet, (spreekster, zangeres, coach, auteur van The Voice of Leadership) en de positieve bijdrage die ik middels mijn stem daarmee lever aan mens en bedrijf, ben ik op zoek naar iemand (of meerdere mensen) die samen met mij dit concept en brand nog grootser wil neerzetten en uitbouwen.

Middels bovenstaande disciplines help ik mensen om hun eigen Voice of Leadership te ont-dekken en ontwikkelen zodat ze het leven kunnen gaan leiden waarvoor ze werkelijk bestemd zijn.The Voice of Leadership staat voor haar steentje bijdragen aan nog meer succes, zelfvertrouwen en geluk van mens en bedrijf.

Daarom ben ik nu op zoek naar een MANAGER, COMMUNICATIE/MARKETING/ SALES TIJGER(S), VISIONAIR(S) en bezielde DOENER(S). Give it a name!

In ieder geval iemand die samen met mij nadenkt over de vele mogelijkheden die The Voice of Leadership biedt om een groot publiek te bereiken en te bedienen. (crossmediaal).

#Leiderschap #Bewustwording #Bezieling

Ik hoor graag van je, en wellicht zitten we binnenkort met elkaar om de tafel.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.