The Voice of Leadership Xperience; Be,Believe, Shine & Share

Donderdagavond 17 November van 19.30 tot 22.00 u organiseer ik weer een inspirerend Event in een mooi sfeervol kerkje in Hoofddorp.

Want hóe zou het voor je zijn als je altijd en overal jezélf zou kunnen zijn, om zelfvertrouwen te hebben, dit van binnenuit uit te stralen om daar vervolgens ánderen mee uit te nodigen om hetzelfde te realiseren en te belichamen?

Om zovéél mogelijk mensen in die 'state of BE-ing' leren krijgen, dát is mijn missie.

Mensen ervaren The Voice of Leadership Xperience als een totaalbeleving op méérdere niveaus. Als spreker, zangeres, coach, meditatietrainer én als auteur van het boek The Voice of Leadership zet ik dan ook álle instrumenten in die nodig zijn om jou op deze avond op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied te inspireren, motiveren en te raken. Zowel bewust als onbewust gebeuren er altijd mooie dingen. Ontstaan er diverse inzichten, shifts, oplossingen voor bepaalde zaken en/of ándere magische dingen.

En dát mogen ervaren, dat ben je méér dan waard! Waaróm?

Omdat je hier met een reden bent, uniek bent én omdat het de hoogste tijd is om daar gehoor, oftewel, uiting aan te geven. En dat begint met antwoord krijgen op vragen als;

Wie ben ik werkelijk?Wat zijn mijn unieke talenten? Waarom doe ik wat ik doe? Dat is waar mijn boek The Voice of Leadership en de daaraan gekoppelde Events over gaan en waar ze je in begeleiden. In het proces om dáár antwoord op te vinden.

Zeker in deze uitdagende tijd is het geen overbodige luxe om wat vaker stil te staan bij jezelf en het leven, en om daarbij meer naar je InnerVoice te leren luisteren. Om te leren afstemmen op dat stemmetje in jou dat tevens het kompas is voor jouw well BE-ing en kwaliteit van leven.

Want even serieus. Hoe gaat het nu écht met je? Ben je happy? Haal je momenteel álles uit jezelf en het leven dat erin zit? Bewandel je het voor jouw bestemde pad? En sta je jezelf daarin toe om vól zelfvertrouwen helemaal jezélf te (mogen) zijn om dit vervolgens uit te dragen? Óf knaagt er iets? Ervaar je wellicht een bepaalde leegte? Heb je het gevoel dat je je volle potentieel niet tot nauwelijks benut en daardoor te weinig uit het leven haalt? Sta je op die automatische piloot en dus stil? Heb je geen idee welke afslag je moet nemen? Zit je meer in de over- leef dan de leef- modus? Meer in je hoofd dan in je hart?

Wát het ook is, wíe je ook bent, wát je ook doet en wáár je momenteel ook staat in je leven..Lief mens..Wéét dat je iedere dag weer kunt besluiten om het ánders en (nog) béter te gaan doen.

ZIE UITNODIGING. KLIK OP DE LINK HIERONDER;

https://www.youtube.com/watch?v=kRrks7IYzV8

Wat dát betreft is deze Happening een mooi cadeau aan jezelf en/of aan een ánder als je jezelf een nieuw en beter verhaal wilt leren vertellen om zodoende álles uit jezelf en het leven te halen dat erin zit.Je bent het niet alleen wáárd...het is je geboorterecht om méér succes, zelfvertrouwen en geluk te realiseren en om je een méér onbevangen, bevrijd en bezield mens te voelen.

Ik mag daar deze avond graag mijn steentje aan bijdragen door mijn éigen unieke gifts in te zetten. Voor jou, en daarmee tegelijkertijd voor een 'groter goed'. Je kent het wel. Het bekende 'ripple effect'...

Met de totaalbeleving van The Voice of Leadership Xperience nodig ik je dan ook gráág uit om je een avond te laten inspireren, motiveren en raken én om je onder te laten dompelen in een 'warm bad' van spreken, zingen (opera & jazz) en meditatie. Wat die láátste betreft zal ik je middels een mooie afstemming terugbrengen naar de kern van wie je wérkelijk bent en je laten ervaren hoe het voor je voelt als je hier gehoor aan durft te geven, inclusief de daar voor jou aan gekoppelde 'calling' in dit leven.

Ik weet waarover ik spreek en gun jou hetzelfde! Let's meet. Ik ontmoet je graag..

En remember;

Just;

BE, BELIEVE, SHINE & SHARE!

Locatie; Doopsgezinde gemeente kerk in Hoofddorp

Investering; 33 euro

Comments are closed.