God- Geloof- Hoogste Goed

Tweede Kerstdag alweer. Maak er een goede dag van. Mensen vragen me weleens of ik geloof .'Jazeker wel', is dan het antwoord. Van huis uit ben ik Katholiek opgevoed, heb ik de communie gedaan en ging (moest) ik iedere week braaf mee naar de kerk 😏 Inmiddels is die láátste geen 'moetje' meer, en ga ik er alléén heen als ik die behoefte voel. Eerlijk gezegd zoek ik liever een mooi kapelletje op om er een kaarsje op te steken en voor anderen en mezelf te bidden.

In de loop van de jaren was het inmiddels wat drukker geworden, en bad ik niet alléén meer tot God en Jezus (yup, het hele 'ratteplan), maar trok ik regelmatig ook een engelenkaartje en schreef ik regelmatig met mijn Gids.

Daarmee ben ik gestopt. Niét dat mijn intenties niet zuiver waren, maar door bepaalde gesprekken erover met mensen die me dierbaar zijn en door zelf 'wat' onderzoek ernaar te doen, besloot ik me wat het geloof betreft tóch te gaan richten op slechts één persoon. De allerhoogste, en dat is persoonlijk gezien voor mij, God.

In mijn visie komen we állemaal vanuit diezelfde Goddelijke bron van licht en liefde. Ik houd het even kort want daar kan ik nog véél meer over schrijven.

Afijn, twee jaar geleden toen ik een dagje voor mezelf had en ik een beetje rondstruinde in Noordwijk, kwam ik in een prachtige winkel waar ze veel handgemaakte spullen verkochten. Ik zat die dag wat meer, laten we zeggen, in mijn spirituele kantje, en wilde eigenlijk iets symbolisch vinden voor mijn 'lijntje' met boven, met God. Give Him a name 😉.

In gedachte zei ik tegen hem; Heer, ik zou graag een ring met een kruis vinden als teken van mijn connectie met U. En nu komt het; nog geen twee minuten later stond ik oog in oog met een vitrine waarin een ring met kruis erop lag te schitteren. Dát verzin je toch niet.🤷‍♀️🤍

Ik voelde me ontroerd en gedragen op dat moment. Het voelde écht als teken van God dat Hij niets liever aan dat verzoek, aan mijn gebed, wilde voldoen. Een prachtige ring. Handgemaakt door een kunstenares. Het voelde op dat moment voor mij even als een 'hemel op aarde' momentje. Ik draag 'm dan ook regelmatig.

Voor mij staat die ring écht voor mijn verbondenheid met het 'Bovennatuurlijke', met het Goddelijke. Én nee...wellicht klinkt het voor veel mensen niet zo hip... i really don't care about that 🤷‍♀️.

Ik heb hier iets te doen op deze aardkloot. God heeft me veel Gifts gegeven en daar mag, 'moet' ik iets mee 😉. Zeker in deze tijd, waarin zóveel mensen het vertrouwen in anderen, maar vooral in zichzelf verloren zijn. Dáárin heb ik iets te doen, en daar zet ik mijn stem op diverse manieren letterlijk voor in, om anderen weer te leren vertrouwen, om hen weer licht en liefde te leren voelen. Vooral voor zichzelf, en daarmee voor anderen.

Álles is voor mij wat dát betreft ÉÉN. Vandaar dat ik ook niet vastzit in zaken als marketing, structuur & strategie. Ik zweef er als het ware, een beetje 'boven'. Oef...of kom ik nu in de 'gevarenzone' om als zweverig te worden bestempeld? 😅 Als single mom van 6 zoons ben ik uiteraard niet goed 'geaard', heb ik mijn voetjes niet op de grond, in de klei staan, en heb ik natuurlijk nóóit vastgezeten in de shit...Sure Babe..keep on dreaming...🤔

Weet je, ik ben gewoon mezelf. In de meest pure vorm. En dat geld ook voor jou! Je bent een schitterend wezen, je bent de be-DOEL- ing, je doet ertoe! En mocht je je dat, om welke reden dan óók, even niet meer kunnen her-in- neren. Dan ben ik er voor je om je daarbij te helpen. Dat is mijn missie! Die gave heb ik.

En dat kan ik alléén maar op míjn manier bij je naar boven halen. Gewoonweg omdat ik me enkel en alleen op jou & jouw 'needs' kan afstemmen en je kan begeleiden in dat proces van die zoektocht naar het voor 'jouw bestemde pad' hier vinden, als ik dat vanuit mijn ziel doen. Alléén dan 'werkt' het!

Dáárom dus geen marketing 'bladiebla trucjes' voor mij. Ik 'werk' vanuit het 'Hoogste Goed'. Op dat netwerk ben ik aangesloten, en ik geloof erin, vertrouw erop, dat ik vanuit die onuitputtelijke bron van licht en liefde mag opereren...óók, of moet ik zeggen; 'júist';

For the Good of Others! Amen...🙌🏼🙏😏

Maak er een mooie tweede Kerstdag van..ennuh..

Mocht je érgens het gevoel hebben dat je een sparringpartner, spiegel en klankbord zou kunnen gebruiken..I'm your (wo)MAN!

Contact me gerust!

Comments are closed.