Zonder passie en zingeving zuigt het leven alle energie uit je. Opnieuw erin blazen dus…

Mensen die zingeving, bezieling en passie ervaren hebben meestal een gezonde dosis zelfvertrouwen, voelen zich gelukkig (er) dan de gemiddelde mens en zijn daarnaast vaak succesvol in wat ze doen. 

Vanuit welk referentiekader je het ook bekijkt…

Als je jezelf goed kent, weet wat je talenten, je gifts zijn, en je daarnaast ook nog weet waar je deze voor wilt inzetten, weet met wie je dat wilt delen….dan geeft dat zin aan je leven, oftewel; ervaar je zingeving in je leven.

En natuurlijk staat die big smile niet 24/7 op je face maar dan heb je wel een, of wellicht meerdere drijfveren die ervoor zorgen dat je doorgaat, no matter what!
Zelfs als bepaalde zaken even (ja, soms zelfs voor langere tijd) niet gaan zoals je voor ogen had…C,est la vie…

Maar dan weet je in ieder geval wel waar je voor opstaat, wat je te doen staat, weet je waar je naartoe wilt met je leven.

Leef je echter op die automatische piloot, dan zal dat vaak eerder op overleven lijken.Je slaapt letterlijk in omdat je geen dromen (meer) hebt.
Een doelloos bestaan is wat je dan ervaart ook al kun je er zelf misschien niet je vinger op leggen.

Het is tijd om wakker te worden beste mensen, uit bed te springen omdat je zin hebt in de dag.Tijd om eventueel verdwenen passie nieuw leven in te blazen.

That,s what will keep you going! Your BIG WHY!

Weet ik uit eigen ervaring, ondanks de uitdagingen die ook ik uiteraard op mijn pad krijg…maar hee….liever soms even een omweg of valkuil incasseren om vervolgens je weg weer te vervolgen dan die passie voor alles dat je lief is niet meer door je lijf te voelen gieren.

Leven is letterlijk lef tonen! En die spirit gun ik iedereen!

Even van het padje af? Ik mag je er graag weer goed en snel op zetten.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.