YESSS! Mijn DROOM steeds dichterbij door het stellen van DOELEN

Iemand in mijn netwerk die in mij en mijn TOTAALPROJECT geloofd (SPREKEN, ZINGEN, SCHRIJVEN, COACHEN) wil me financieel ondersteunen waardoor ik plannen kan maken om de

MUZIEKSTUDIO in te duiken om 5 prachtige SONGS op te gaan nemen.

Zowel de door mij samengestelde top 100 MUSIC PLAYLIST die onderdeel zal gaan uitmaken van mijn boek, als ook mijn eigen STEM die ik hiervoor nu binnenkort zal gaan vastleggen zullen, inclusief de “INSTRUMENTEN” die ik aanreik om “HOGER OP DE TOONLADDER” van het leven te komen, een absolute MEERWAARDE zijn om mensen de weg te wijzen naar meer SUCCES, ZELFVERTROUWEN en GELUK en (om nog meer) te leren luisteren naar hun eigen

VOICE OF LEADERSHIP…..zowel BEWUST als ONBEWUST

WANT;

Vanaf de dag dat ik mijn BOEK ging schrijven was dit de beDOELing, en heb ik het TOTAALCONCEPT dat in de markt gezet gaat worden zeer helder voor ogen.

Stap voor stap ben ik mijn DROOM, mijn zielen-DOEL aan het realiseren en geniet ik ondertussen van die “REIS”.

Ik voel me DANKBAAR dat de juiste mensen hiervoor op mijn pad komen die mijn potentie zien en geloven in hetgeen dat ik wil gaan neerzetten!1

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.