Stel je graag de cameraman voor mijn nieuw interview programma voor!

Bijna 2 weken geleden deed ik de oproep “cameraman gevraagd”. Dit voor een een nieuw onconventioneel interview programma dat ik als onderdeel van het totaalconcept dat The Voice of Leadership is, aan het ontwikkelen ben. 
Ik mocht veel mooie reacties ontvangen, maar vanaf het begin was er 1 iemand waarvan ik al direct heel sterk het gevoel had dat hij het meest geschikt zou zijn om samen een mooi programma mee te maken.Een echt mensen mens.
Ik stel je graag voor aan mijn cameraman Jan Willem;
Opgeleid aan de Filmacademie in Amsterdam is hij inmiddels al 25 jaar werkzaam als cameraman, voornamelijk voor televisie. Op het moment vooral voor nieuws en actualiteiten bij RTL nieuws en Nieuwsuur. Verder werkt hij mee aan twee documentaireseries en draait hij binnenkort zijn eerste speelfilm.
Wat mij triggerde was vooral het feit dat hij schreef dat hij zelf als mens de laatste jaren een behoorlijke transitie had doorgemaakt. Dat hij veel bezig was geweest met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording en daardoor ook andere keuzes in zijn werk wenste te maken. Dat hij op zoek was naar wegen om zijn werk opnieuw vorm te geven. Dat hij bewuster wilde kiezen wat hij wilde gaan doen en aan wie hij zich wilde verbinden. Dat hij bij het lezen van mijn oproep gelijk het gevoel had dat dit goed zou passen bij zijn vernieuwde ik.
Mijn gevoel dat dit mijn cameraman zou gaan worden werd nog eens versterkt door wat collega,s over hem schreven als cameraman en als mens.Eentje ervan mag ik graag met jullie delen;
“Jan Willem is een creatieve, betrokken meedenkende cameraman met liefde voor zijn vak, hart voor zijn “onderwerpen” (meestal mensen) en heeft oog voor de juiste vorm bij het juiste verhaal. Hoge kwaliteit gegarandeerd”!
Het was duidelijk voor mij; dit moest ,m worden!
And so it is! 
We hebben elkaar inmiddels ontmoet en het was een feest der herkenning om te ervaren dat we beiden diezelfde drive en bezieling delen om het beste uit mens en bedrijf te halen. Beiden wars van hokjesdenken mogen we daarentegen graag de mens achter de mens zien en zullen we deze binnenkort graag vastleggen.
Samen gaan we een prachtig programma maken waarin we kleurrijke en spraakmakende mensen zullen uitnodigen die een puur verhaal hebben waarmee ook zij zoveel mogelijk kijkers wensen te inspireren, motiveren en raken.
Mensen die het verschil willen maken, zowel bekend als onbekend.
Bnners, ondernemers, managers, directeuren, artiesten, sporters, zakenmensen, wetenschappers, politici en kunstenaars.
You name it…we,ll do it!
En altijd een laag dieper; voorbij de hoge functie, die dikke portemonnee en die knappe kop.
Om dat te bewerkstelligen mag ik graag al mijn talenten (o.a mijn zang) aanwenden om mijn gasten op hun gemak te stellen en te openen zodat ik hen kan portretteren zoals ze werkelijk zijn. Jan Willem zal dat op een mooie zuivere manier in beeld brengen.
Dat hij hetzelfde vertrouwen heeft in mij en mijn skills om een hoogwaardig en integer interview programma te realiseren samen blijkt uit onderstaande reactie;
“Ik heb naast je oproep ook even wat je website gelezen en ik ben onder de indruk van je veelzijdigheid en je talent. Ik ben ervan overtuigd dat jij de juiste snaar weet te raken bij de mensen die je gaat interviewen. Het lijkt mij interessant en inspirerend om daar aan mee te kunnen werken”
Al bij al kijken we beiden erg uit naar onze samenwerking om zoveel mogelijk mensen te mogen inspireren, motiveren en raken zodat meer mensen hun eigen Voice of Leadership (weer) mogen ont-dekken en ontwikkelen om het leven te gaan leiden waarvoor ze werkelijk bestemd zijn.
Wil je het profiel van Jan Willem bekijken op Linkedin?

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.