Recomment VOICE of LEADERSHIP SESSIE 2.Dit is mijn Big Why!

Ik ben weer even stil, happy, dankvoor en ontroerd vanwege onderstaand recomment van Marjolijn dat ik zojuist heb mogen ontvangen van haar n.a.v een VOICE OF LEADERSHIP SESSIE die ik gisteren met haar heb gedaan.

“Wauw!! Echt.. lieve Irma, ik lees net je mail terug en voel de hele sessie weer door me heen.. geweldig”!

YESSS het is gaan stromen! Door de VOICE OF LEADERSHIP sessie van Irma voel ik een positieve vibe door me heen. Haar inzoemen op ‘MINDSET & WILSBESLUIT’ hebben me inzicht en kracht gegeven.. Zo waardevol!

Ik had veel dingen ver weg gestopt en ‘inzicht zonder actie’ leidt nu eenmaal tot niets.. Irma heeft mij weten te EMPOWEREN, met alles wat zij heeft gedaan.

Zo’n ZUIVERE afstemming n.a.v. mijn mail waarin ik haar mijn issues mailde. De ZANGmomenten lieten mij letterlijk voelen waar de blokkades in mijn lichaam zaten en op welke momenten die dus zichtbaar worden.

De blokkade ervaren van het ‘ruimte innemen’ toen ze mij vroeg om mijn capaciteiten op te schrijven….
Echt, wat n eye-opener! beauty-business

Logisch eigenlijk ook, want als ik deze slechts zou hoeven uitspreken dan zouden er alleen maar ‘geluidsgolven’ door de ruimte gaan, en die zijn niet pakkend, niet tastbaar, dus ben ik niet tastbaar.
Bij het dat letterlijk op papier moeten zetten (inzichtelijk maken) is het dat wel, en daarom liep ik op dat moment dus vast. Dat was dus een goede “zet” van haar.

Ook het stuk; “van WIE zijn die gedachten/stemmetjes eigenlijk die ik hoor?’ Zijn ze eigenlijk wel van mij? Nee lang niet allemaal dus.

Die gedachte alleen al gaf me veel meer ruimte, en daarmee voelde ik vrijwel direct dat ik ook zachter werd naar mezelf toe, want ik ben niet (altijd) degene die zo tegen mezelf praat.. dus loskoppelen, terug sturen naar waar ze vandaan komen en mezelf er niet mee verbinden. En als ze dan toch blijven hangen en me niet dienen, dan mag ik ze dus gebruiken als richtingaanwijzers, om een andere kant op te gaan.

Ook kwam je met het stuk aan dat ik mijn mannelijke energie meer heb ontwikkeld dan mijn vrouwelijke doordat ik erkenning wilde voor mijn “zijn”. Ik wilde onbewust voldoen aan die rol van ‘1e zoon die thuis zo gewenst was’, waarop ik mijn leven zo heb ingericht en gehandeld. Daarbij heb ik vaak met mijn vinger naar mijn moeder gewezen, omdat ik voordat ik de sessie bij jou deed altijd sterk het gevoel had dat het vrijwel alleen van haar af kwam, die harde kant. Maar nee, ik heb er zelf toestemming voor gegeven en ik heb zelf het besluit genomen het op een bepaalde manier te doen (onbewust). voice-of-leadership-sessie-marjolijn-na

Wat ik ook heel waardevol vond van deze VOICE OF LEADERSHIP SESSIE; Het idee van het opschrijven van frustraties e.d. als ik ergernissen of boosheid richting bepaalde mensen ervaar. Om het dan even te parkeren middels een schriftje om er later op terug te komen bij desbetreffend persoon was een echte eyeopener.

Verder opperde Irma om een moodboard te gaan maken. Iets waar ik deze week zeker mee aan de slag ga.

Mijn dank naar Irma is heel groot en zit diep.
Diep respect voor haar als mens, als krachtige kwetsbare vrouw en voor haar hele “zijn”.

Tevens heb ik ook echt genoten van het “Beauty moment” aan het einde van de sessie. (de foto die ze VOOR de sessie maakt en die ERNA, inclusief make up).

Nòg een passie om in haar ‘toolbox’ mee te nemen, en om daarmee een nog mooiere mix in haar kleurenpallet te maken.

Veel liefs,

Marjolijn

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.