Recomment VOICE OF LEADERSHIP SESSIE 1; Dit is mijn big WHY!

Yessss…. ik zit te stuiteren hier. Dit is WAAROM ik doe wat ik doe. irma the voice of leadership toonladder van het leven

Zojuist een prachtige RECOMMENT mogen ontvangen van Bert van Dijk, Master-trainer NOBTRA, schrijver en opleider van trainers. Oprichter van de Leary Academy.

Dit n.a.v mijn 2 uur durende op ONCONVENTIONELE wijze VOICE OF LEADERSHIP SESSIE die ik 2 weken geleden met hem heb gedaan.

RECOMMENT;

“Op een moment waarop ik behoefte had aan een impuls, een uitbreiding van de manier waarop ik mijn boodschap in de wereld wil zetten, had ik een twee uur durende sessie met Irma.

Door letterlijk mijn VOICE OF LEADERSHIP op te zoeken was het mij duidelijk: ik ga een voorstelling maken. Naast training en opleiding, waarin ik mensen inspireer en uitnodig zelf actief aan de slag te gaan, wil ik nu ook mensen uitnodigen zich lekker passief te laten vermaken door mij. Ja door mij”.

“Dat is de opbrengst van mijn VOICE OF LEADERSHIP SESSIE met Irma. bert-2

Irma is direct, openhartig, ze raakt en laat zich raken. Ze is krachtig, warm en weet naar de kern te gaan. In de combinatie met haar mooie (zang) stem kon er in twee uurtjes bij mij heel veel gebeuren. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor”- Bert van Dijk

 

Dankbaar voor deze prachtige recomment kijk ik alweer uit naar de volgende VOICE OF LEADERSHIP SESSIE met een bijzondere vrouw die me haar “hulvraag” heeft gemailt.

Ook voor deze dame ga ik zorgen voor een SHIFT!

WAT ik doe?

“Ik help mensen bij het ont-dekken en ontwikkelen bij hun eigen VOICE OF LEADERSHIP zodat ze het leven kunnen gaan leiden waarvoor ze bestemd zijn”.

HOE ik dat doe lees je in onderstaande link;

http://www.irmaraakt.nl/coachen/ irma-voice-of-leadership-workshop-zakenvrouwencongres-september-2016

WAT ik bewerkstellig! (ja, je bent zo goed als het laatste “ding” dat je deed)

http://www.irmaraakt.nl/als-je-voice-of-leadership-sessie-…/

Wil jij ook in een 2 uur durende VOICE OF LEADERSHIP SESSIE tot de kern komen van jouw spelend THEMA en vooral die “INSTRUMENTEN” aangereikt krijgen die jou op het lijf geschreven zijn zodat je op een SNELLE en GEDEGEN wijze weer verder kunt?!

Stuur me gerust een PB voor meer informatie en/of om een AFSPRAAK te maken.

Ik kijk graag even met je mee….zij aan zij..

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.