Hoe mensen een Voice of Leadership to the core Xperience ervaren…

Dit is de opbrengst van zo, n sessie met Irma; 

"Irma is direct, openhartig, ze raakt en raken raken raken. Ze is krachtig, warm en weet de kern te gaan. In de combinatie met haar mooie (stengel) stam kon er in twee uurtjes bij mij heel veel gebeuren. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor. "Bert van Dijk- Trainer, auteur, en oprichter / directeur vam de Leary academy, internationaal opleidingsinstituut".

"Op een moment waarop ik behoefte had aan een impuls, een uitbreiding van de manier waarop ik mijn boodschap in de wereld wil, had ik een twee uur durende sessie met Irma".

"Door letterlijk mijn Stem van leiderschap op te zoeken was het mij duidelijk: ik ga een voorstelling maken. Naast training and opleiding, who ik who inspireer and hands to the slas te gaan, wil ik nu also mensen uitnodigen has eating eating pass to the late te laten. Ja door mij ".

Dit is de opbrengst van zo, n sessie met Irma;

 

"Warm, open, krachtig, indringend, rakend door de muziek en je prachtige stam, inzichtelijk, down to earth, de koe bij de horens vattend, liefdevol vanuit haar hart spiegelend, een goed gevoel, zacht, heel mooi en kwetsbaar. Ze levelt met de mens zonder gegroeid groter maken, communiceert van hart tot hart, volledig afgestemd op de ander, diepgaand en echt prachtig, een ware "opmaat gemaakte compositie. Ik zit hier nu met een grote lach op mijn gezicht en ben meer meer in beweging. Marjolijn Knippels -Lifecoach

Wil je ook binnen 3 uur een transformatie in jezelf ervaren en gaan doen waarvoor je bent gegaan, ook persoonlijk gezien?

Mail me gerust voor meer info en / of voor een afspraak

 

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.