DREAMTEAM GEZOCHT voor THE VOICE OF LEADERSHIP THEATER programma/show!

Voor het TOTAALCONCEPT dat ik voor ogen heb (een infotainment-achtig programma/show) en dat ik tegelijkertijd middels mijn BOEKLANCERING in januari wil presenteren, ben ik op zoek naar een DREAMTEAM. dreamteam-gezocht-2

Een goed MANAGEMENT agency en/of een MANAGER om samen iets fantastisch neer te gaan zetten., met het oog op de toekomst.

Daarnaast ben ik ook op zoek naar MARKETING, COMMUNICATIE en SALES TIJGERS  om dit unieke concept in de markt te zetten.

Ik ben hier om iets moois te mogen doen met mijn STEM omdat het mensen diep RAAKT.

Met mijn achtergrond in de muziek, levensverhaal en mijn visie op de mens en de wereld maakt dat ik ervan overtuigd ben dat dit TOTAALCONCEPT ervoor kan zorgen dat mensen hun eigen VOICE OF LEADERSHIP nog meer leren ont-dekken en ontwikkelen, zodat ze het leven kunnen gaan leiden waarvoor ze bestemd zijn.

Dit TOTAALCONCEPT biedt vele mogelijkheden (denk aan gastsprekers, bijzondere artiesten/kunstenaars)

Ik kan en wil het niet meer alleen doen en ben daarom op zoek naar een of meerdere VISIONAIRS en DOENERS die het niet schuwen om GROOTS te denken.

cultuurgebouw-3Die in mij en hetgeen dat ik wil neerzetten geloven EN daar tijd, geld en energie in willen, durven en kunnen steken.

Alles komt nu bij elkaar; SPREKEN-ZINGEN-SCHRIJVEN-COACHEN.

De LOCATIE voor deze BOEKLANCERING/ INFOTAINMENTSHOW is me inmiddels ook gegund. (zie afbeelding)

Het is nu “slechts” een kwestie van de boel op poten te gaan zetten zodat er in januari 150 man dit
bijzondere EVENT kunnen gaan BELEVEN.  Want dat is wat het IS! cultuurgebouw-ok

Waar ik nu behoefte aan heb zijn een (of meerdere) professionele sparringpartner(s) zodat ik me vooral kan concentreren op de creatieve invulling van THE VOICE OF LEADERSHIP theater show en me kan focussen op al mijn talenten. (oja, en ook nog een beetje op mijn 6 jongens die ik in m,n eentje opvoed).

Dus als deze oproep met jou RESONEERT dan kun je me contacten via;

irmalohman44@gmail.com

06-53167934

Suggesties, vragen en delen van deze oproep zeer welkom!

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.