De toon is gezet. De promo voor mijn interview programma is opgenomen.

Gisteren voor het eerst echt samen gewerkt met mijn cameraman Jan Willem Winter. Tevens fijn gewerkt met visagiste Melanie.

We hebben de promo van mijn interview programma opgenomen EN een speciale boodschapsvideo voor degene die ik graag in het programma wil zien en waarom ik denk dat diegene echt het verschil kan maken voor onze kijkers als het gaat om hen inspireren, motiveren en raken.

Toen ik in de stoel van de visagiste zat voor een beetje plamuur en Jan Willem bezig was met het opbouwen van de apparatuur had ik out of the blue opeens een emotioneel momentje. Iets dat ik voor het gemak maar even deelde met de visagiste omdat ze zou kunnen gaan twijfelen of ze nu wel of geen waterproof mascara had opgedaan.

Het duurde maar even maar ondanks mijn drukke leventje was ik mij er plots van bewust dat in de kamer waar ik tegenaan keek en waar we zouden gaan draaien, een grote lamp stond.

Waar ik eind augustus het idee had om mijn eigen programma te gaan maken, daar was deze dag, dit moment, het resultaat van.

In 5 sterren hotel The Dylan waar ik achteraan was gegaan, lieverd Jan Willem die zich graag wilde aansluiten bij het maken van een mooi puur programma, de oproep enkele dagen ervoor bij visagieschool Dik Peeters waar ik zelf ooit mijn visagiediploma had gehaald, en waar ik nu een goede visagiste vandaan wilde halen om mijn make up te doen. Alles kwam zichtbaar samen op dat moment.

TOEN ze er beiden waren realiseerde ik me eigenlijk pas dat ik het idee voor een bijzonder format zelf had gemanifesteerd.

Tot zover dan…so far so good…

Alles klopt, de aftrap is gedaan, de juiste toon is gezet en met de juiste mensen om me heen heb ik mijn eigen WIE, WAT en WAAROM gisteren met de camera gedeeld. En binnenkort dus hier met jullie, op de social media.

Ook daarin valt nog veel te leren. Vraag of ik dat heerlijk vind. YESS!

This is just a start…

Benieuwd naar de promo, de volgende stap gaan we voor het eggie.

Dan hebben we een mooie gast, zowel van buiten als van binnen en waarvan ik weet dat diegene een prachtig verhaal en boodschap heeft en daarmee veel kijkers zal gaan raken.

Tevens wil ik mijn dankbaarheid nog even uiten wat betreft het warme ontvangst van het personeel van hotel The Dylan.

Warme vriendelijke mensen die graag meedenken.

Laat dat nu net de sfeer zijn die we straks willen creeren voor de gasten in het programma.

Als dat geen kijkers genereert….

Oja, en ik zal daarbij ook nog een duit in het zakje doen door middel van het laten klinken van mijn zangstem. Daarmee hoop ik om bij zoveel mogelijk mensen de juiste snaar te mogen raken waardoor harten zich als vanzelf zullen openen en de boodschap van mijn gasten nog meer bij hen binnen zal komen.

http://www.irmalohman.nl/mijn-eigen-programma-voorbij-de-hoge-functie-dikke-portemonnee-en-knappe-kop/

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.