Voice of Leadership to the core Xperience


Wil jij die eye catcher zijn en/of heb jij even een oppepper, eye-opener of spiegel nodig?

WAARVOOR?
Deze drie uur durende Voice of Leadership to the core Xperience zal bijdragen aan meer;

  • Succes
  • Zelfvertrouwen
  • Geluk

Tijdens deze sessie zorg ik dat je met hernieuwde inzichten en een dosis positieve energie weer aanspraak kunt maken op jouw eigen unieke Voice of Leadership omdat je antwoord krijgt op belangrijke vragen als

  • WIE ben je?
  • WAT zijn je talenten?
  • WAAROM doe je wat je doet?
  • HOE?

”The two most important days in your life are the day that you are born and
the day you find out why.”
-Mark Twain

WAAROM?
Er brand een vurig verlangen in mij om mensen te helpen hun eigen Voice of Leadership (weer) te leren ont-dekken en ontwikkelen zodat ze het leven kunnen gaan leiden waarvoor ze werkelijk bestemd zijn. Ze laten zien en ervaren hoe mooi ze van zowel binnen als buiten zijn. Door mijn helder weten kan ik me makkelijk op iemand afstemmen en leg ik middels analytisch vermogen snel de vinger op de zere plek. Dat maakt dat de juiste instrumenten aangereikt kunnen worden zodat mensen hun volle potentieel kunnen leren benutten.

Wie ben ik ?
Als klassiek geschoold zangeres en inmiddels als spreker, coach en auteur fungeer ik graag als “spiegel” om anderen te inspireren, motiveren en te raken en om hen te laten zien hoe prachtig ze zijn.

Show you’re beauty outside by BE-ing a beast inside! -Irma Lohman

Mijn naam betekent “allesomvattend”, en dat is precies hoe het voor mij voelt.
Ik houd niet van hokjes-denken, en zie elk mens dan ook als een uniek persoon, ieder met zijn of haar unieke “gifts” met een eigen pad om te bewandelen. Mede door mijn brede achtergrond en eigen doorlopen processen, mag ik anderen graag begeleiden in het worden wie ze werkelijk zijn en hun helpen terug te keren naar hun authentieke kracht. Het walk your talk- principe heb ik hoog in het vaandel staan. Waar ik aan de ene kant werkzaam ben in een wereld van uiterlijkheden, rijkdom, glitter en glamour, heb ik ook de andere kant mogen ervaren; namelijk die van tegenslag, armoede en verdriet. Alles in mijn leven heb ik omarmd. Ik voel me rijk met zoveel levenslessen die ik, indien dat nodig was, zelf ook weer ten goede heb kunnen veranderen. Problemen zie ik als uitdagingen en kan ik zelfs als “vermomde cadeautjes” zien, terwijl de meeste mensen tegenslagen typeren als shit en crisis.

Ik mag nu de meest uiteenlopende dingen doen en beleven. Ze lijken wellicht soms tegenstrijdig, maar echt, ze horen bij mij. Bij het totaalpakketje dat Irma heet. Dat is wie ik ben. Net als het feit dat ik een alleenstaande moeder ben van zes zoontjes. Mijn energie level is hoog en ik mag die graag aanwenden voor anderen. Want in deze snel veranderende wereld zijn er aardig wat mensen die vastlopen, die het soms niet meer zien zitten, die geen levenslust en energie meer ervaren, het spoor bijster zijn, op een kruispunt in hun leven staan, of tegen een burnout of depressie aanlopen of er al in beland zijn. Het kunnen diverse omstandigheden zijn waardoor je, zoals ik dat noem, van je ziel bent afgegleden. Dat je om welke reden dan ook, zowel bewust als onbewust, je hart hebt gesloten en dat je nu even iemand nodig hebt die jou heel snel weer op het voor jou geschikte pad kan zetten en een gevoelige snaar bij jou kan raken zodat je je hart weer kunt, durft en wilt openstellen. Voor anderen, maar allereerst voor jezelf, zodat je je weer kunt her-in-neren WIE je werkelijk bent, WAT je hier te doen hebt en WAAROM! Daarin ben ik een “kei”. Dat is mijn missie! Om op zielsniveau snel tot anderen door te dringen. Om vanuit daar weer die stappen te zetten die nodig zijn om je doelen te bereiken.
balanceren in businessIk fungeer tijdens deze sessie “slechts” als jouw spiegel.

Met mijn spirituele kant, mijn helder weten en mijn sterk geaard, oftewel “geworteld zijn”, zet ik jou binnen “no time” weer in je kracht, breng ik je weer terug naar jouw kern, jouw essentie, jouw “grondtoon”, en reik ik je vooral die instrumenten aan om mee aan de slag te gaan om zodoende jouw volle potentieel (weer) te gaan (be) leven.

Gewoon omdat jij het waard bent om meer succes, zelfvertrouwen en geluk te realiseren.

– Geen ellenlange gesprekken….wel diep.

– Geen klok aan de muur… wel de tijd nemend

– Geen gezweef…. wel liefdevol to the point

Mocht je in jezelf of in het bedrijf willen investeren en interesse hebben in deze 3 uur durende transformerende Voice of Leadership to the core Xperience neem dan gerust contact met me op.
Ook hoort een coaching traject tot de mogelijkheden.
Uiteraard “op maat” gemaakt.