Voice of Leadership Home Xperience


Wat ik het liefst doe is mensen helpen om hun eigen Voice of Leadership te leren ont-dekken en ontwikkelen zodat ze het leven kunnen gaan leiden waarvoor ze werkelijk bestemd zijn. Een van de concepten is dat ik met de Voice of Leadership Home Xperience bij je thuis kom. Mensen ervaren het als een pure beleving.
 
 
 
Middels het delen van mijn verhaal, boodschap en zang wil ik zoveel mogelijk mensen inspireren, motiveren en raken. Ik voel me dankbaar dat mensen mijn stem goddelijk noemen of spreken over een gouden strot, maar wat de meeste indruk op me maakt is als mensen tijdens een Xperience als deze mooie en soms zelfs levens veranderende inzichten mogen verkrijgen. De ervaring leert dat mijn stem zowel bewust als onbewust invloed heeft op mensen hun fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel welzijn. De prachtige zangstukken zorgen ervoor dat het resoneert bij het publiek, en tegelijkertijd zorgt mijn down to earth herkenbare verhaal en boodschap voor een stukje zelfreflectie.
 
 
 

”People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel!”
-Maya Angelou

 
 
 

Kapstok voor mijn “message” is het Voice of Leadership System dat ik ontwikkelde tijdens het schrijven van mijn boek; The Voice of Leadership ” toonladder van het leven, in 5 stappen naar meer succes, zelfvertrouwen en geluk”. Een praktische handleiding waarin ik diverse “instrumenten” aanreik voor iedereen die bewuster in het leven wil staan en (weer) leiding wil nemen over zichzelf en het leven. Tevens kan dit totaalconcept visueel gezien ondersteund worden door een inspirerende presentatie op wand of muur te projecteren en bestaat de mogelijkheid om na afloop een door mij gesigneerd boek in ontvangst te nemen.
 
 
Dus wil jij samen met een mooi club mensen een feel good ochtend, middag of avond beleven? Dan is deze Voice of Leadership Home Xperience een absolute aanrader!