Voice of leadership business Xperience


ZAKEN DOEN MET JE HART
Ben je het zat om de zoveelste training of workshop te organiseren voor het bedrijf of instelling waarvoor je werkt om vervolgens tot de conclusie te komen dat het achteraf gezien weinig tot geen impact heeft gehad? Dat mensen er een leuk dagdeel en handout aan over hebben gehouden maar dat het “geleerde” niet is blijven hangen, laat staan dat het in daden is omgezet?
Wellicht is onderstaande quote dan een eyeopener
 
 
 

"Ordinary people love entertainment.
Extraordinary people adore education.”
-Mark Twain

With The Voice of Leadership you get both!

 
 
 

Bovenstaande heeft betrekking op leren versus voelen, oftewel ervaren. Van hersenspinsels naar hartzaken. Daarin ligt het werkelijke en grote verschil als het gaat om mensen vanuit intrinsieke motivatie weer in beweging te krijgen, dat ze openstaan voor transformatie. En in een snel veranderende wereld waar mens en bedrijf voor diverse uitdagingen staan is het letterlijk tijd voor een nieuw geluid. Als je immers doet wat je altijd doet, zal je krijgen wat je altijd kreeg. De vele burnouts en depressies zijn daar een levend voorbeeld van. Voorkomen is wat dat betreft beter dan genezen. Precies de reden waarom bedrijven de Voice of Leadership Business Xperience in huis halen. Door het inzetten van bepaalde instrumenten kun je het welzijn van mens en bedrijf op een positieve manier beinvloeden.
 
 
 
HOE?
Middels het inzetten van storytelling, zang, en het aanreiken van specifieke tools van het door mij ontwikkelde Voice of Leadership System, inspireer, motiveer en raak ik mensen op zielsniveau. Daardoor leren mensen hun eigen Voice of Leadership weer te ont-dekken en ontwikkelen zodat ze het leven kunnen gaan leven waarvoor ze werkelijk bestemd zijn. Wetend dat alle antwoorden op bepaalde belangrijke levensvragen die voor meer persoonlijk en zakelijk succes, zelfvertrouwen en geluk zorgen, al in onszelf zitten. Dus ont-dek WIE je werkelijk bent, WAT je hier te doen hebt en vooral WAAROM! Daar gaat zingeving over. En als mensen zich meer bewust worden van zichzelf en leiderschap over hun leven leren nemen, hoe zou dat zich dan vertalen naar de werkende mens? Die zou zich daardoor met hart en ziel inzetten voor de zaak, willen groeien, het volle potentieel van zichzelf willen benutten. Gelukkige werknemers zijn uberhaupt een voorwaarde om een bedrijf te laten groeien.
 
 
 

 
 
 
OP MAAT GEMAAKT PROGRAMMA
Het is mijn missie om mijn steentje bij te dragen aan het bewustwordingsproces van mensen die vanuit intrinsieke motivatie met zichzelf aan de slag willen gaan. Alleen op die manier kun je je volle potentieel realiseren.
Wat de Voice of Leadership business Xperience mensen oplevert;
 
 

  • Meer succes, (zelf) vertrouwen en geluk.
  • Meer passie, productiviteit, creativiteit en bezieling i.p.v op de automatische piloot opereren.
  • Meer bewust worden van energie en het feit dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel.

 
 
Tevens zorgt de Voice of Leadership business Xperience voor een betere balans tussen fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel welzijn. Van groot belang om op zowel persoonlijk als zakelijk gebied te kunnen slagen. Deze Xperience zorgt ervoor dat de betekenis van zingeving, “zijn”, ziel en zang als synchroniciteit met elkaar verweven zijn waardoor er een blijvende positieve verandering kan ontstaan, simpelweg omdat ze van binnenuit wordt ervaren. Tel uit je winst! Dat is pas kapitaal!