Voice of leadership business Xperience


ZAKEN DOEN MET BEZIELING
Ben je het zat om de zoveelste training of workshop te organiseren voor het bedrijf of instelling waarvoor je werkt om vervolgens tot de conclusie te komen dat het achteraf gezien weinig tot geen impact heeft gehad? Dat mensen er een leuk dagdeel en handout aan over hebben gehouden maar dat het “geleerde” niet is blijven hangen, laat staan dat het is omgezet in daden?
Wellicht is onderstaande quote dan een eyeopener

"Ordinary people love entertainment.
Extraordinary people adore education.”
-Mark Twain

With The Voice of Leadership you get both!

Bovenstaande heeft betrekking op leren versus voelen, oftewel ervaren. Van hersenspinsels naar hartzaken. Daarin ligt het werkelijke en grote verschil als het gaat om mensen vanuit intrinsieke motivatie weer in beweging te krijgen, dat ze openstaan voor transformatie. En in een snel veranderende wereld waar mens en bedrijf voor diverse uitdagingen staan is het letterlijk tijd voor een nieuw geluid. Als je immers doet wat je altijd doet, zal je krijgen wat je altijd kreeg. De vele burnouts en depressies zijn daar een levend voorbeeld van. Voorkomen is wat dat betreft beter dan genezen en DE reden om als bedrijf een Voice of Leadership Business Xperience te boeken. Door het inzetten van diverse passende instrumenten kun je het welzijn van mens en bedrijf op een positieve manier beinvloeden.

HOE?
Middels storytelling, zang, en het aanreiken van specifieke tools van het door mij ontwikkelde Voice of Leadership System mag ik een breed publiek  inspireren, motiveren en raken op zielsniveau. Verhaal, boodschap en muziek zijn zaken die naar gebleken aardig "binnen komen" en zowel bewust als onbewust voor een shift zorgen. Voorbij die hoge functie, knappe kop en dikke portemonnee. Al die classificaties vallen op dat moment weg. Door het totaalconcept dat The Voice of Leadership Xperience is, leren mensen hun eigen Voice of Leadership weer ont-dekken en ontwikkelen zodat ze het leven kunnen gaan leven waarvoor ze werkelijk bestemd zijn. Wetend dat antwoorden op bepaalde belangrijke levensvragen die voor meer persoonlijk en zakelijk succes, zelfvertrouwen en geluk zorgen, al in onszelf zitten. Dus ont-dek WIE je werkelijk bent, WAT je hier te doen hebt en vooral WAAROM! Dat is waar zingeving over gaat. En als mensen zich meer bewust worden van zichzelf en leiderschap over hun leven leren nemen, hoe zou dat zich dan vertalen naar de werkende mens? Die zou zich daardoor met hart en ziel inzetten voor de zaak, willen groeien, het volle potentieel van zichzelf en het leven willen benutten. Gelukkige werknemers zijn uberhaupt een voorwaarde om een organisatie te laten floreren.

OP MAAT GEMAAKT PROGRAMMA
Het is mijn missie om mijn steentje bij te dragen aan het bewustwordingsproces van leidinggevenden en hun werknemers zodat deze vanuit intrinsieke motivatie met zichzelf aan de slag willen gaan. Alleen op die manier kun je je volle potentieel realiseren.
Wat de Voice of Leadership business Xperience mensen oplevert;

  • Meer succes, (zelf) vertrouwen en geluk.
  • Meer passie, productiviteit, creativiteit en bezieling i.p.v op de automatische piloot opereren.
  • Meer bewust worden van energie en het feit dat je onderdeel uitmaakt van iets groters.

Tevens zorgt de Voice of Leadership business Xperience voor een betere balans tussen fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel welzijn. Belangrijk om op zowel persoonlijk als zakelijk gebied te kunnen slagen. De Voice of Leadership Business Xperience zorgt voor een duurzame positieve verandering, simpelweg omdat ze van binnenuit wordt ervaren. Tel uit je winst! Dat is pas kapitaal!