En dan heb je je “partner in crime” gevonden.

YESSSSSS....en dan heb je je "partner in crime" gevonden. 

N.a.v mijn oproep verleden week dat ik op zoek ben naar een stevige partij om samen Voice of Leadership Xperiences te gaan organiseren, deel ik graag dat ik die heb gevonden in de oprichter/directeur van Levensgenieters.

Mijn boek The Voice of Leadership is daarbij de kapstok. Er was van beide kanten direct een klik. Daarnaast hebben we dezelfde passie en drive als het gaat om mensen inspireren en blij te maken middels het aanbieden van mooie unieke belevingen waarin thema,s als o.a bewustwording, leiderschap en bezieling de boventoon zullen voeren.

Ontzettend blij met deze samenwerking waarin we het totaalconcept  nog scherper gaan krijgen. Van de invulling tot aan de uitvoering ervan. Alles dat daarvoor nodig is hebben ze in huis, precies waar ik op zoek naar was. Ik voel me dan ook dankbaar en ontroerd.

Iemand reageerde op het nieuws met;  De aanhouder wint! En zo is het maar net. Gaat iets niet linksom, dan wel rechtsom. The Voice of Leadership naar the next level, en dat met een stevige partij. Wat wil je nog meer?

Nieuwsgierig naar mijn samenwerking met Rene van Elsland van het bureau Levensgenieters? 

https://www.levensgenieters.nl/

Keep you posted, so stay tuned!

 

 

Comments are closed.