Mijn visie op zakelijk optimisme in de Business bijlage van The Optimist

Leuk dat ik mijn visie op zakelijk optimisme heb mogen geven voor in de Business bijlage van het inspirerende magazine The Optimist.

Bij deze mijn bijdrage;

"Optimisme is een voorwaarde om business te kunnen doen. Mensen in het algemeen, maar zeker binnen zakenrelaties, gaan voor ‘het business doen’ met mensen die vriendelijk, beleefd, respectvol, gedreven, eerlijk, gepassioneerd en authentiek zijn.

Als alleenstaande moeder van 6 zoons leid ik een bewogen leven (eufemisme). In combinatie met mijn werkzaamheden als spreker, zangeres, coach en auteur van het boek The Voice of Leadership zorgen die twee in ieder opzicht voor de juiste balans in mezelf en mijn leven.

Waar ik enerzijds werkzaam ben in een wereld van uiterlijkheden, rijkdom, glitter en glamour, heb ik ook de andere kant mogen ervaren; namelijk die van tegenslag, armoede en verdriet. Alles in mijn leven heb ik omarmd. Het voelt als rijkdom dat ik zoveel levenslessen heb mogen meemaken, en indien nodig, deze zelf altijd weer ten positieve heb kunnen keren. Problemen zie ik liever als uitdagingen en zijn vaak ‘verborgen cadeautjes’, als je er tenminste op die manier naar wilt, kunt of durft kijken om te begrijpen wat bepaalde mensen en/of gebeurtenissen je echt willen zeggen. DE uitgelezen kans dus om te groeien.

Alle ups & downs hebben me gemaakt tot de vrouw, moeder, onderneemster, oftewel mens, die ik nu ben. En die positieve vibe, visie en feeling mag ik graag doorgeven middels spreken, zingen, coachen en schrijven over zaken als leiderschap, bewustwording en bezieling. Op die manier wens ik mijn steentje bij te dragen aan het succes, zelfvertrouwen en geluk van zoveel mogelijk mensen.

Uiteraard ook aan die van mijn jongens. Met vallen en opstaan... met een lach en een traan... Maar vooral met dat halfvolle glas voor ogen".

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.