GEZOCHT! Lees even..

Ik voel me een gezegend mens met zoveel mooie gifts en het is tijd om dat alles naar the next level te tillen voor het grotere geheel.

Als alleenstaande happy moeder met 6 mooie zoons EN vrouw met een grote missie ben ik dan ook op zoek naar een of meerdere grote partijen die in mij en hetgeen ik doe en bewerkstellig bij mens & bedrijf geloven, en mij daarin willen ondersteunen op de juiste manier.

Ik bedoel, passie genoeg om mezelf en mijn diensten onder de aandacht te brengen, maar hee…ik heb niet gestudeerd voor marketing, sales & branding.

Vandaar mijn oproep!

Ik help mens en bedrijf om hun eigen Voice of Leadership te leren ontdekken en ontwikkelen zodat ze het leven kunnen gaan leiden waarvoor ze werkelijk bestemd zijn.

Antwoord vinden op onderstaande vragen is Serious Business die gaan over bewustwording, leiderschap en bezieling.

– Wie ben je werkelijk?

– Wat zijn je talenten?

– Waarom doe je wat je doet?

Mijn dromen zijn groot en wil ik omzetten in succesvolle doelen om zodoende mijn steentje bij te kunnen dragen aan een mooiere wereld waarin mensen meer succes, zelfvertrouwen en geluk ervaren.

En uiteraard hoop ik een mooi voorbeeld te mogen zijn voor mijn zoons, zodat ze weten dat je alles kunt bereiken wat je wilt,
No Matter what!

Resoneert bovenstaande met je, en wil je samen iets moois neerzetten dat duurzaam en onconventioneel is?

Infotainment & Edutainment

Dan hoor ik graag van je.

www.irmalohman.nl

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.