Binnenkort praat ik over (business) spiritualiteit in radioprogramma “Er is meer”…

Leuk. Ik ben gevraagd om een uurtje te komen praten over het thema SPIRITUALITEIT in het radioprogramma "Er is meer" dat in heel Haarlemmermeer te beluisteren is.

Glazen bol en bezem staan al klaar hoor (smile)

Maar even alle gekheid op een stokje.
Absoluut heb ik iets met het onzichtbare, het ontastbare.

Sterker nog, het vijfde hoofdstuk van mijn boek The Voice of Leadership gaat hierover.

Als alleenstaande moeder van 6 jongens mag ik mezelf vrij geaard noemen. Het "lijntje met boven" zoals ik het altijd noem, zie ik absoluut als een stuk meerwaarde als het gaat om het proces van persoonlijke ontwikkeling. Voor mij is het kunnen ervaren van die verbinding tussen hemel en aarde wat ik noem, best of both. (worlds)

Business spiritualiteit, nog zo"n mooie term dat ook steeds vaker opduikt binnen organisaties die duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel hebben staan.

In het programma leg ik o.a uit wat spiritualiteit je op alle gebieden in je leven (nog) meer kan opleveren, zowel persoonlijk als zakelijk gezien.

Niets tovenarij, voodoo of zweverig. 

Ik zou eerder willen stellen dat zonder dit facet voor jezelf te onderzoeken en/of te omarmen, je veel zaken mist (misloopt ook), waardoor je het potentieel van jezelf en het leven niet ten volste kunt benutten en (be) leven.

Afijn, keep you posted so stay tuned.

Datum volgt snel

"Er is Meer…!’ geeft informatie over allerlei vormen van spiritualiteit, omdat er meer is tussen hemel en aarde dan het lijkt.

De bedoeling van dit programma is om de inhoud van onderwerpen toegankelijk te maken voor iedereen en uit de onbereikbare vage, geheimzinnige sfeer te halen. 

Elke aflevering is er een gast die expert is op zijn of haar gebied.

Alvast eerdere gasten beluisteren die over dit onderwerp spraken?

http://www.meerradio.nl/erismeer

 

Comments are closed.