Voorkom Burnout/Depressie

Tsja..Ik heb vast iets van een Miss Piggy in me, maar écht...i love Kermie 😏Én uiteraard de 'messages' die tegelijkertijd 'hand in hand' gaan met hetzelfde 'groene gedrocht' 🤢😅

Maar even alle gekheid op een stokje. In deze quote zit, helaas maar waar, écht een waarheid.

Drie is wellicht wat overdreven, maar je ziet het aantal burnout en depressie 'gevallen' méér dan ooit oplopen. In deze tijd lijkt dat misschien uitlegbaar want ja;

Je voelt je niet meer zo vrij als vóór al die corona shit. Ja, je bent wellicht onzeker over het behouden van je baan, misschien staan bepaalde relaties onder druk.

En zo zou ik nóg wel een boek kunnen schrijven. Want wat mijn inziens 'gewoon' het geval is; Deze grote volksziekten ontstaan voor een groot gedeelte uit de afwezigheid van het hebben van één of méérdere doelen in je leven. Lees; zingeving.

En feit dat je wellicht ook geen idee hebt wie je nu wérkelijk bent, wat jouw fucking unieke talenten zijn en waarom je überhaupt doet wat je doet...oftewel juist laat.

Tsja.. Geen antwoord en/of visie hebben op bovenstaande vragen kan dan zorgen voor gevoelens van angst, onvrede, frustratie, woede, verdriet, eenzaamheid, schaamte, afgunst, onzekerheid en/of leegte🤷‍♀️

Dé reden dat ik mijn boek The Voice of Leadership schreef. Omdat ik van dichtbij heb meegemaakt wat 'bovenstaande' voor impact op iemand zijn of haar leven kan hebben, en op die van de omgeving.

Onbewust moest mijn boek antwoord kunnen geven op belangrijke levensvragen. Gewoonweg omdat het ieders geboorterecht is om meer succes, zelfvertrouwen en geluk te (leren) realiseren.

Bewustwording, leiderschap en bezieling zijn hiervoor de sleutel.

Als je deze zaken eenmaal ervaart, dan is de kans om die twee 'onderhand volkziektes 'nummero uno' te krijgen, vrijwel uitgesloten.

'Crisis als kans' 💪

Ik gun iedereen dat gedachtegoed!

Kermie blij, Miss Piggy blij, Irma blij 🙂

Mocht je op zoek zijn naar een sparringpartner spiegel & klankbord

Contact me gerust..

I'm your (wo) MAN! 🙌🏼

Mijn boek lezen?

https://www.managementboek.nl/.../the-voice-of-leadership...

Comments are closed.