Stemmen? Always trust your INNERVOICE!

Spannend dagje voor velen, want vandaag mogen we allemaal ons stem laten gelden. Hoera! Even los van alle uitkomsten ervan vraag ik me af in hoeverre mensen zich bewust zijn van hun drijfveren, hun motieven, en of ze uberhaupt een bepaalde visie hebben. 

Die WAAROM blijft wat mij betreft maar terugkomen.

Ben je je er namelijk van bewust waarom je bepaalde zaken voelt, denkt, zegt en doet? Is het jouw stem waar je uiting aan geeft of zijn het wellicht de onbewust en beperkende stemmetjes van anderen? Mensen die op dusdanige manier invloed op jou (w) (leven) hebben gehad en/of nog steeds hebben, en jouw blik op jezelf en de wereld misschien hebben vertroebeld?

Ik bedoel; er lopen nog steeds meer witte dan zwarte schaapjes op de wereld rond die elkaar al snel na-papegaaien. Die het groepsgevoel, het idee van erbij willen horen, hoger in het vaandel hebben staan dan hun eigen individualistische verlangens. Nog afgezien van het feit hoeveel invloed de ("social") media op ons uitoefent, zowel bewust als onbewust.

Wat ik wil zeggen, het kan zomaar verkeren;

Dat je op bepaalde mensen en/of zaken stemt die jouw eigen unieke Voice of Leadership teniet doen.

Tip van de dag; (geloof ook mij mij niet klakkeloos)

"Always trust your INNERVOICE"!

Wie zei dat ook alweer?

Oja, acteur Morgan Freeman, in het spotje over een wel heel speciaal biertje.

Het mag hier dan ook weer draaien om een media uiting, maar eerlijk is eerlijk...

in dit geval hebben ze wel een verdomd goede quote weten te brouwen die naar mijn inziens op een wel hele goede waarheid berust.

Dus wat je ook doet vandaag..eerst goed afstemmen op jezelf voordat je jouw stem aan die ander geeft.

Toi toi toi

 

Spotje bekijken?

 

 

 

Comments are closed.