Muziek in mijn boek als balsem voor de ziel

The Voice of Leadership ", toonladder van het leven, in 5 stappen naar meer succes, zelfvertrouwen en geluk". blijf kalm luister muziek

Om mijn boek ook een energetische lading mee te geven, heb ik naast het feit dat ik mijn eigen stem koppel aan het boek ook de meest mooie muziek voor je samengesteld. Voor ieder wat wils. Van (semi) klassiek tot filmsongs, jazz en prachtige popballads.


De muziek sluit mooi bij het veranderings (transformatieproces) waar je naartoe gaat en voorbij bij de (schrijf) opdrachten, adviezen en "instrumenten" die je naast de 5 stappen ook aanreikt worden. Muziek zorgt in eerste instantie voor ontspanning en dat je zelfs uit je hoofd gaat. Op die manier kan het een gevoelige snaar bij je raken, je gaat meer naar je hart, naar je gevoel toe kan. 

Zelfs helemaal niets, alleen het "nu" ervaren, inspireren en ontroeren door de prachtige muziek. De klanken zullen je in een andere "staat" van conscious- ZIJN brengen. Eentje die opzichte images, memories, uitdagingen en emoties kunnen oproepen bij je. Mooie dingen, maar misschien ook geen leuke leuke dingen bij je naar boven. Laat alles maar gewoon komen hoe het komt. Soms kan het meegaan met een bepaalde "flow" gewoon even "nodig" zijn. Sterker nog, soms is het (door) luisteren van alles wat muziek op dat moment met je doet en wat er bij je resoneert om te "vertellen" over de toonladder van het leven. Je volle potentieel te leren is that that the first to the first of the first.

Je kunt de muzieksuggesties die ik in een muzieklijst hebben heb samengesteld dan ook in willekeurige volgorde beluisteren. Al naar gelang in welke je zou verwachten en wat je wilt horen. Jij bent de dirigent van je eigen leven. Zo…

"Geef klank aan je leven, luister naar het lied van je hart".

Alle muziektips are samengesteld in een jaar geleden ik heb zelf midden in een transformatieproces zat.
Op de momenten dat ze mij "raakten", op welke manier dan ook, zocht en sloeg ik ze op, in de wetenschap dat ze ze later ook met jou, toekomstige lezer van mij, zou willen delen.

Ik mag wel zeggen dat ik alles uit mijn boek zelf heb mogen ervaren, doorlopen en overwonnen.QR code

Ik heb het "walk your talk" principe dan ook hoog in het vaandel staan.

Een van de reacties op een geselecteerd muziekstuk uit mijn boek en wat dat met diegene deed;

"Ik zit er zelfs doorheen, de tranen lopen over mijn wangen. "Zo mooi, deze muziek komt veel emoties aan in mijn naar boven dus huilen mag! "Moet eig ook!" Loslaten en het verdriet toelaten! "- Gaby

Middels speciale qr-codes kun je de muziekstukken van de TOP 100 muziekafspeellijst direct instellen je mobiele telefoon overal en nergens beluisteren.

Het boek dat onderdeel uitmaakt van het totaalconcept The Voice of Leadership krijgt een vorm van body, oftewel "body".

Mijn boek ervaren? https://www.managementboek.nl/boek/9789461539397/the-voice-of-leadership-irma-lohman#recensies

Comments are closed.