Mijn Businessmodel?

Allereerst het vuur in jou weer eens goed opsteken, sir..

GOED, GOEDKOOP & GOUD waard!😉

Zeker in een tijd als deze van ONSCHATBARE WAARDE.

Waar er veel mensen op de wachtlijst staan van het GGZ, waar ondertussen duizenden mensen uitvallen, zowel persoonlijk als zakelijk gezien. Door een burn-out, depressie, of door somatische klachten. Waar mensen op een tweesprong staan, hun leven wellicht opnieuw moeten inrichten, andere keuzes dienen te maken op diverse gebieden.

Daar fungeer ik graag als jouw sparringpartner, spiegel en klankbord. Leer ik je hoe je in je kracht komt of blijft staan. Leer ik je loslaten, vertrouwen. Voelen hoe je (weer) het GOUD in jezelf kunt ontdekken en ontwikkelen. Leer ik je hoe je juist nu dicht bij jezelf kunt blijven. Hoe je je purpose kunt vinden en hoe je daar welke doelen aan kunt koppelen en het pad gaat bewandelen waarvoor je werkelijk bestemd bent beste man.

Want in een maatschappij waarin deze vragen méér dan ooit spelen, waarin die noodkreet om authentiek te blijven en/of worden zo goed hoorbaar is, daarin wil ik niet meer langs die zijlijn staan toekijken en afwachten, maar juist nu het verschil maken in het leven van anderen.

Dat doe ik door gewoon te 'zijn' en door mijn diensten aan te bieden die jou helpen om (weer) antwoord te krijgen op belangrijke levensvragen. En juist omdat ik zó zeker van mezelf en mijn zaak ben, dat ik weet dat ik een kei ben in hetgeen ik doe en dat ik dat met heel mijn hart & ziel doe, voel ik dat ik hierin mijn aandeel nu meer dan ooit heb te leveren en wil ik het waardevolle dat ik aanbied juist nu voor een spot prijs aanbieden.

4 x 1 uur online coaching voor slechts 240 euro. Hoppa (of Tsjakka), whatever..

En geen enkele business coach of zelfuitgeroepen guru die daar meer invloed op gaat uitoefenen, ook al drukken sommigen van hen je nog zo op het hart dat je moet vragen wat jij en jouw diensten waard zijn. Ik leg de goedbedoelde adviezen in deze dan ook liefdevol en met respect naast me neer. Want ik kan je verklappen dat ik mezelf héél veel waard vind en dat ik als mens en professional héél veel waardevols te bieden heb. Juist dáárom durf ik mijn diensten op deze manier letterlijk aan de man te brengen en kom ik tot een tarief dat voor iedereen die daar zijn voordeel mee wilt doen, betaalbaar is. Lees; die meer succes, zelfvertrouwen en geluk wenst te realiseren. Of je als student nu keuzestress hebt, je als directeur een beter leider wenst te worden, of dat je gepensioneerd bent en je op een nieuwe manier invulling wilt geven aan je leven.

Ff simpelweg gezegd vind ik dat ieder mens het waard is om een rijk & waardig leven te kunnen leiden i.p.v lijden! Noem het crazy...maar mijn beweegreden om een van de diensten die ik aanbied laagdrempelig te maken deel ik graag hieronder met je;

Omdat ik als single moeder van 6 zoons destijds zelf tegen dit soort zaken aanliep. Dat je niets liever wilde dan werken aan je persoonlijke en zakelijk ontwikkeling, mindset, motivatie en dromen & doelen, maar dat money regelmatig een spelbreker was. Dat je vaak weer dat standaardverhaal moest aanhoren van menig coach, dat als je écht wilde werken aan jezelf en je business, het liefst natuurlijk met desbetreffend persoon, dat geld dan toch echt niet in de weg hoefde te staan. Adviezen als; als je jezelf echt serieus neemt en vooruit wilt komen in het leven, verkoop dan bijvoorbeeld wat spullen, of neem dat extra avondbaantje bij je om de hoek.

...Yup...right... 🙂

Wie zijn wij om in andermans mind en/of portemonnee te kijken, niet?

Zaken als deze hebben me echter nooit verbitterd, ontmoedigd, kleiner of onzeker gemaakt. Sterker nog; What doesn't kills you makes you stronger! Althans...mij!

Omdat ik weet en altijd heb geweten, no fucking matter what the circumstances were, wie ik ben, wat mijn unieke talenten zijn en waarom ik doe wat ik doe. Én dat gevoel is in deze tijd alléén nog maar sterker geworden. Ik voel me dan ook meer dan ooit nog beter, zelfverzekerder, sexier, gedrevener, gezonder en gepassioneerde dan ooit tevoren. Én ja, wil ik met alle tot nu toe opgedane lessen in het leven en dat innerlijk vuur dat in me brand anderen nu helpen datzelfde te leren realiseren.

Om bij anderen dat innerlijk vuur, of wellicht vlammetje dat gedoofd is, weer helpen oplaaien. Dát doe je mijn inziens niet middels het vooral de focus hebben op zaken als opschalen en het verdubbelen van je prijzen. Dat doe je ook niet door te pronken met al je behaalde papiertjes.

Nee, dat doe je omdat het 'moet. Vanuit jezelf. Van binnenuit. Vanuit die intrinsieke motivatie. Doordat er iets hogers en groters in je huist dat je verteld dat het tijd is om je 'belachelijk' goedbedoelde en goedkope 'acties' zichtbaar te maken. Om de visie die je hebt nog meer te gaan uitdragen en te gaan leven. Voorbij het ego. Voorbij dat eventuele gevoel van; 'shit, wat zullen anderen daar wellicht niet van vinden, over denken'? Hup, aan de wilgen met die gedachte. 🙂

Voor mij klopt hetgeen ik op deze wijze deel helemaal. Het resoneert met mijn ziel. Komt uit mijn ziel. Het is tijd om daar nóg meer smoel en gehoor aan te geven. Leven in lijn met je ziel. Dat is mijn doel en tegelijkertijd mijn boodschap voor anderen.

stem je allereerst af op jezelf. 'Sta op voor wie je wérkelijk bent, deel je visie en al die fantastische gifts die ook jij hebt gekregen en die de wereld nu harder dan ooit nodig heeft. Wil je die kostbare rijkdom in jezelf en je leven leren ervaren, en daarnaast óók nog eens waardevol en van onschatbare waarde zijn voor anderen, voor je omgeving, voor de wereld?

Kom dan nu in beweging. Gewoonweg door (weer) te (leren) 'zijn' wie je werkelijk bent, en dat je daar je diensten en/of producten op af weet te stemmen. Moeiteloos, groots en vol passie. Dat het stroomt.

Als dat dan BUSINESS heet; prima! Laten we zaken doen samen.

Je weet me te vinden en weet nu het fantastische tarief.

Wat ik precies doe?

Ja, ik ben breed en diep dus roept u maar; Ik begeleid mannen om vanuit hun authentiek kracht hun hun purpose te ontdekken & ontwikkelen zodat ze het leven kunnen gaan leiden waarvoor ze wérkelijk bestemd zijn. Oftewel; ik help je met die vraagstukken die betrekking hebben op zaken als authenticiteit, bewustwording, leiderschap, talentontwikkeling & zingeving. Voor de zogenaamd meer nuchtere mens onder ons, motivatie.

Amen! Ps Oja, en natuurlijk hebben we nog een mooie aanbieding voor diegene die nog dieper en sneller wensen te gaan in het proces dat persoonlijke ontwikkeling heet;

Namelijk een so called Voice of Leadership 1:1 VIP dag

(Very Irma Proof) 🙂

Binnenkort meer daarover. Enjoy your day!

https://www.managementboek.nl/boek/9789461539397/the-voice-of-leadership-irma-lohman

Comments are closed.