Kogel door de kerk. Partner in crime gezocht voor mede organiseren van Voice of Leadership Xperience (s)!

De figuurlijke kogel is door de kerk. Ik heb namelijk een prachtige locatie gevonden om mensen een een of meerdere Voice of Leadership Xperience(s) te laten ervaren. 

Om met het totaalconcept van The Voice of Leadership naar the next level te gaan en in de nabije toekomst groots uit te kunnen dragen wil ik graag in gesprek met een stevige partij (branding, marketing, sales) om samen met mij dit inspirerende kick off event te organiseren. Kijken of wij die magic match zijn die anderen ook naar The next level kunnen tillen, no matter what!

Mijn boek The Voice of Leadership en zelfontwikkelde Voice of Leadership System zijn in alles dat ik doe mijn kapstok.

Of het nu gaat om spreken, presenteren, zingen, coachen of schrijven.

Het is namelijk mijn missie om mensen hun eigen Voice of Leadership te leren ontdekken en ontwikkelen zodat ze het leven kunnen gaan leiden waarvoor ze werkelijk bestemd zijn, zowel persoonlijk als zakelijk gezien.

Ik richt me hierbij voornamelijk op ondernemers, leidinggevenden en ondernemende mensen die vanuit intrinsieke motivatie antwoord en vooral een aanpak willen realiseren op vragen als; Wie ben ik? Wat zijn mijn talenten? Waarom doe ik wat ik doe?

En waar thema,s als bewustzijn, bezieling en leiderschap daarin de boventoon voeren, zijn authenticiteit, talentontwikkeling, zingeving en spiritualiteit de sleutels om meer succes, zelfvertrouwen en geluk te realiseren. Zaken die het nieuwe rijkdom vertegenwoordigen en in een snel veranderende wereld allesbehalve een overbodige luxe zijn.

Door letterlijk een nieuw geluid te laten horen mag ik graag een bijdrage leveren aan het verandering/transformatieproces van anderen.

De ervaring leert dat de combinatie van spreken en zingen mensen tot diep in hun ziel raakt. Iets dat voor meer verbinding zorgt met zowel zichzelf als met anderen, hen in beweging zet, ervoor zorgt dat ze uit hun comfortzone durven stappen en ervoor gaan om die beste versie van zichzelf te worden en hun doelen te behalen.

Ik blijf dat zelf ook doen, steeds weer uit die zogenaamde schijnveiligheid. 

Dat zorgt er inmiddels ook voor dat ik een eigen interview TV programma bij RTV Zaanstreek heb waarin ik de meest uiteenlopende mensen het hemd van het lijf zal vragen over zaken als zijn, zingeving en succes.

Resoneert bovenstaande met jou en wil je met mij brainstormen over The Voice of Leadership Xperience om van dit edutainment achtig programma samen een geweldig succes te maken?

Dan hoor ik je graag.

Stuur me gerust een pb of mail naar;
irmalohman44@gmail.com

Comments are closed.