Don’t die with your MUSIC still in you. Aan de slag met de Voice of Leadership bewustwordingsmodellen

Een uniek systeem dat als kapstok dient voor lezingen en masterclasses.

Ik help mensen graag hun eigen Voice of Leadership te ontdekken en ontwikkelen zodat ze het leven kunnen gaan leiden waarvoor ze werkelijk bestemd zijn. Dit doe ik middels het inzetten van disciplines als spreken, zingen, schrijven en coachen. 

voice-of-leadership-system-ok

Tijdens het schrijven van mijn boek The Voice of Leadership ontwikkelde ik het Voice of Leadership System, een bewustwordingsmodel.

Het zorgt ervoor dat mensen middels 5 stappen en 10 “INSTRUMENTEN” hoger op de toonladder van het leven leren komen. Dat ze meer succes, zelfvertrouwen en geluk leren realiseren waardoor ze hun volle potentieel kunnen gaan benutten, zowel persoonlijk als zakelijk gezien.

En ondanks het feit dat ik eerlijk gezegd nooit zo,n fan was van de vaak toch saaie (business) modellen, systemen en analytische figuren, ben ik inmiddels helemaal om, en heb ik niet een, maar zelfs twee modellen gemaakt. Hoezo "klant is koning"!

Beiden werken ze volgens hetzelfde principe, het is maar net met welk “model” mensen aan de slag willen gaan.

De Toonladder van het leven model;  toonladder-van-het-leven-model-definitief

Samen met het gedachtegoed van mijn boek The Voice of Leadership dienen deze modellen dus als “kapstok” voor de lezingen, trainingen, seminars, college,s, workshop en masterclasses die ik geef.

Naast het inzetten van storytelling en mijn zang zorg ik uiteraard voor de nodige interactie. De ervaring leert dat de combinatie van deze diverse disciplines uniek is.

Zowel bewust als onbewust zorgt het voor shifts op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied, en worden er versneld diverse transformatieprocessen op gang gebracht.

DE reden waarom alles dat ik doe en bewerkstellig en dat onder de paraplu van The Voice of Leadership valt wordt aangeduid met Xperience.

Sommige magische zaken laten zich niet omschrijven in woorden, maar dien je (zelf) te ervaren.

Comments are closed.