Trots op voorwoord van rolmodel & changemaker Roy Martina over mij en mijn boek

“Op mijn vele reizen over de hele wereld om workshops, interviews en lezingen te geven kom ik regelmatig bijzondere mensen tegen. 

Irma is iemand die er is om anderen te begeleiden op hun pad tot het vervullen van hun levensmissie. Het pad waarvan je hart zingt en jou doet opstaan met een glimlach en gewoon zin om de dag te beginnen.
Het vinden van jouw purpose (zielen bestemming) is 1 ding maar dan begint het pas, hoe verder?

We leven in een wereld waarin iedereen zich expert kan noemen en een mooie website kan maken maar er zijn een paar experts die er met kop en schouders bovenuit schieten. Die de energie en enthousiasme hebben die zelfs tijdens het lezen van haar boek voelbaar is waardoor je onmiddellijk weet dat zij werkelijk authentiek zijn, en wat ze vertellen gebaseerd is op hun eigen levenspad, de wijsheid en liefde straalt uit hun ogen en woorden.

Ik heb het genoegen om voor zo’n bijzonder persoon een woordje te schrijven en aan te bevelen aan eenieder die verdieping wilt op hun zoektocht naar de grootste beste versie van henzelf.

Irma doet het met enorme bezieling en door haar ervaring ook als kunstenaar artiest bezit zij ook specifieke talenten die zij inzet om anderen te helpen terug the keren naar hun authentiek kracht.

Ik kan haar boek, haar coaching en haar van harte aanbevelen”

Roy Martina

Best-selling author& peak Performance trainer, holistisch arts – auteur-coach

Homepage | Roy Martina M.D.

 

Ook mijn boek lezen?

https://www.managementboek.nl/boek/9789461539397/the-voice-of-leadership-irma-lohman#recensies

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.