Mijn eigen programma; voorbij de hoge functie, dikke portemonnee en knappe kop

EIGEN PROGRAMMA 

Ik ga mijn dromen zelf verwezenlijken middels het maken van een eigen programma. Eentje waarin de ziel van mijn gasten centraal zal staan.

Inmiddels ook een top camera man aan me weten te binden waar ik superblij mee ben.

Samen gaan we een prachtig programma maken waarin we kleurrijke en spraakmakende mensen zullen uitnodigen die een puur verhaal hebben waarmee ook zij zoveel mogelijk kijkers wensen te inspireren, motiveren en raken. Mensen die het verschil willen maken, zowel bekend als onbekend.

Bnners, ondernemers, managers, directeuren, artiesten, sporters, zakenmensen, wetenschappers, politici en kunstenaars.

You name it….we,ll do it!

En altijd een laag dieper.. voorbij de hoge functie, de dikke portemonnee en die knappe kop.

Tevens zal ik daarbij mijn zangstem inzetten. In meer dan 25 jaar is dat vaak HET instrument gebleken om mensen letterlijk te doen openen.

Voorbij het ego, back to basic, to the soul is dan ook mijn message voor IEDEREEN! 

Dankbaar voor de juiste mensen op mijn pad, zelfs op mijn (ja, zelfs de op het eerste gezicht minder leuk lijkende) levenslessen die ik heb mogen ervaren en omarmen. Dat heeft me gemaakt tot de vrouw die ik nu ben.

Klaar om alle lessen letterlijk in beeld te brengen met mijn gasten om zodoende zoveel mogelijk mensen hun eigen Voice of Leadership (weer) te laten leren ont-dekken en ontwikkelen zodat ze het leven kunnen gaan leiden waarvoor ze werkelijk bestemd zijn.

Een van mijn favoriete zangstukken die ik ook zeker ten gehore zal brengen tijdens mijn programma is wat ik heb gezongen in het TV programma Business Class.

Hier alvast een voorproefje…

Zo stay tuned aangaande het programma dat we aan het verder ontwikkelen zijn.

Keep you posted anyway!

Liste here to this beautiful song;

No Comments Yet.

Leave a comment