Irma Lohman, de StorySinger

Haar verhaal raakt 
Haar boodschap resoneert
Haar zang snijdt door je ZIEL

DE plek waar je je niet kunt verschuilen achter een mooi uiterlijk, een lekker lijf, een dikke portemonnee of een hoge functie.

Dat is waarom ze letterlijk doordringt bij haar publiek, bij de mensen binnenkomt..

Haar optreden is geen opgevoerde show.
Die tijd is voorbij.

Door haar doen en laten, haar “zijn”, is haar stage performance een pure Xperience. Dat is hoe mensen het ervaren.

Zowel op fysiek als ook op rationeel, emotioneel en spiritueel gebied gebeurd er iets met mensen. Of ze nu spreekt, zingt schrijft of coach.

Op een dieper niveau stemt zij zich af op haar publiek of de persoon in kwestie en zet zij al haar kwaliteiten in om mensen hun eigen Voice of Leadership te leren ont-dekken en ontwikkelen zodat ze het leven kunnen gaan leiden waarvoor ze werkelijk bestemd zijn.

Dat is haar missie, haar zielendoel. 

Zij doet letterlijk waar haar hart van gaat zingen en draagt daarin bij aan het bewustzijn en leiderschapsskills van anderen, zowel persoonlijk als zakelijk gezien.

De StorySinger fungeert slechts als spiegel en toont mensen wie, en hoe mooi ze in wezen zijn, laat ze hun werkelijke hartsverlangen weer voelen zodat ze weten wat ze hier komen doen, maar vooral, komen brengen.

Door mensen antwoord te leren vinden op hun WIE (ben je?), WAT(zijn je talenten?) en WAAROM (doe je wat je doet?) raken mensen weer geïnspireerd, gaan ze weer bewegen, voelen ze weer die levensenergie door zich heen stromen, kunnen ze zich meer met zichzelf en anderen verbinden, komt het creatieproces weer op gang…

En het belangrijkste; voelen ze weer die passie en liefde voor zichzelf, anderen en het leven.

En hoe meer mensen dit ervaren, des te mooier we de wereld weer kunnen maken.

Met elkaar…voor elkaar.

Dat klinkt mij in ieder geval als muziek in de oren.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.