Ik reik je die instrumenten aan om zelf antwoord te vinden op vragen als; WIE, WAT en WAAROM?

Iedereen zit weleens niet lekker in zijn of haar vel. 

Echter als dat gevoel te lang aanblijft dan heeft dat invloed op je persoonlijk (en zakelijk) welzijn, en op de omgeving waarin je verkeerd.

Je kunt dan 3 dingen doen;

– Vluchten

– Bevriezen

– Vechten

Van allemaal valt iets te zeggen, (tijdelijk dan), maar het beste is om je eigen, of onbewust geprojecteerde angst, verdriet, eenzaamheid, onzekerheid, boosheid en/of schaamte onder de loep te nemen.

Onder dat topje van die ijsberg durven, kunnen en willen kijken. Want wat willen bepaalde emoties je zeggen?

Welk gevoel ligt eronder en waarom?

Je kunt namelijk pas antwoord krijgen op bepaalde vragen als je weet WIE je werkelijk bent.

Want vaak voelen, denken, zeggen en/of doen we dingen die niet (meer) bij ons passen, sterker nog, die wellicht niet eens van ons zijn maar die we vooral vroeger hebben overgenomen. Meestal door onze ouders, onze verzorgers, maar denk ook aan invloeden van vrienden, familie, buurt, kerk en gemeente.

Stap 1 naar een succesvoller, gelukkiger leven vol zelfvertrouwen is weten WIE je echt bent, zonder al die andere stemmetjes in je hoofd die er voor zorgen dat je jouw eigen stem niet meer kunt horen en er zowel voor jezelf als naar anderen toe teveel ruis op de lijn zit.

Je nog meer leren afstemmen op jezelf is dan nodig om weer helderheid te krijgen zodat je naast het innerlijk weer weten WIE jij werkelijk bent, ook weet WAT jouw talenten zijn, en vooral WAAROM je de dingen doet die je doet. Dan kom je op het terrein van zingeving. Weten waar je voor staat en een visie op jezelf en het leven hebben zijn de sleutels voor meer succes, zelfvertrouwen en geluk. Daar gaat leiderschap en bewustwording over. Iets dat je niet zomaar even kunt bewerkstelligen maar een proces is van vallen en opstaan.

Als bovenstaande je aanspreekt en je vanuit AUTHENTICITEIT zowel persoonlijk als zakelijk gezien je volle potentieel wilt benutten, dan ontmoet ik je graag bij mijn Voice of Leadership Xperience op 22 juni in Amersfoort.

In de prachtige St. Joriskerk mag ik je graag raken met mijn stem, om je vervolgens middels het Voice of Leadership System DIE instrumenten, die tools aan te reiken om zelf antwoorden te krijgen op vragen als;

– WIE ben ik werkelijk?

– WAT zijn mijn talenten en hoe ont-wikkel ik deze nog meer?

– WAAROM doe ik wat ik doe? Wat geeft zin aan mijn leven?

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen hun eigen Voice of Leadership te leren ont-dekken en ontwikkelen zodat ze het leven kunnen gaan leiden waarvoor ze werkelijk bestemd zijn.

Ik ontmoet je graag!

http://www.altijdblijvenleren.nl/event/irma-lohman-voice-leadership/

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.