Door te RAKEN mens en bedrijf vanuit intrinsieke motivatie (weer) in beweging krijgen is mijn talent…mijn ding…

Dit is een boek om niet één keer, maar diverse ke­ren te lezen. Irma Lohman kan zowel met haar PEN als met haar STEM de mens diep RAKEN. raken betekent bewegen

Het is een echte ont­dek­kings­reis, eerst naar jezelf en dan naar wie je wilt worden en wat je wilt bereiken.

Auteur, spreekster, coach en zangeres, al deze titels zijn op het lijf geschreven van Irma Lohman, de schrijfster van het zojuist uitgekomen boek The Voice of Leadership, met als ondertitel Toon­lad­der van het Leven, in vijf stappen naar meer suc­ces, zelfvertrouwen en geluk.

Er worden haarscherpe vragen gesteld in dat proces, hetgeen de lezer behoorlijk aan het denken zet … wat ui­ter­aard de bedoeling is.

Wij krijgen af en toe de rillingen over onze rug en bezwete ogen als we haar haarscherpe, door­drin­gen­de stem horen.

https://www.youtube.com/channel/UCEWOLqyoZ1CfobJ04adLigA

Bijzonder creatief laat Irma haar muzikale talent en kennis en haar schrijfstijl samensmelten om de le­zer meer zelfvertrouwen te geven middels prach­ti­ge woordspelingen.

We citeren Irma, die een aantal bijzonder goede vragen stelt aan de lezer: ‘Dit boek is voor die men­sen die hoger op de Toonladder van het Leven wil­len komen, oftewel, men­sen die hun volle po­ten­tieel willen benutten, ongeacht status, sekse, kleur of leef­tijd.

Wij van Succesboeken vinden dit boek een echte aanrader als je ten­min­ste openstaat voor groei, van welke aard dan ook.

http://www.succesboeken.nl/mailings/wk1706-10feb/wk1706.htm

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.